Kiárusítás: Xiaomi Roborock S5 Max robotporszívó lengyel raktárról jó áron (frissítve)

0

Amennyiben legalább annyira szereted a takarítást, mint mi – tehát semennyire -, és már egy ideje gondolkodsz robotporszívó vásárlásán, engedd meg, hogy ajánljunk egy remek felsőkategóriás készüléket, ami most kiváló áron kapható. A Xiaomi Roborock S5 Max fejlett lézeres vezérlő rendszerrel, a porszívózás mellett felmosás funkcióval, decens üzemidővel, és még számos egyéb klassz funkcióval várja, hogy levegye a válladról a lakás tisztán tartásának terhét. A készüléket európai raktárból szállítják ki rendelés esetén, így nem kell aggódni az extra költségek miatt.

A Roborock S5 Max most mindössze 439 dolláros áron rendelhető a GearBest oldalán, ami magyar valutára átszámítva durván 129.000 forintot jelent. A készüléket ingyen szállítják ki lengyel raktárról, így gyorsan megkapod mindenféle vámolási macera nélkül. További részletek és megrendelés ezen a linken!

  • Frissítés: sajnos nagyon gyorsan lejárt az akció, most magasabb az ár. További Xiaomi akciókat itt találsz.
  • Frissítés 2: Az Aliexpress-en van még akciós cseh raktárról, utolsó 1 darab. Vásárlás itt (437,49$).
  • Frissítés 3: Szintén Aliexpress, lengyel raktárról nem sokkal drágábban rendelhető. Vásárlás itt (449,99$).

 

Roborock S5 Max bemutató

A robotporszívó belsejében egy 58 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező elektromotor teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően a készülék szívóereje 2000 Pa is lehet. Így nem csupán az esetleges szennyeződések, hanem az allergén anyagok, atkák is jó eséllyel a gépezet 460 milliliter kapacitású portartályába kerülnek, erről egyébként a szerkezet HEPA szűrője is biztosít bennünket.

A Xiaomi Roborock S5 Max fejlett lézeres navigációs rendszerrel bír, amelyet szoftveres oldalról egy szintén jól kidolgozott algoritmus támogat, így a masina a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban igyekszik elvégezni dolgát, elkerülve az esetleges akadályokat, veszélyes peremeket. A Roborock S5 Max, mint ahogyan a bevezetőben is említettük nem csupán felszívja a piszkot, de felmosni is képes maga után.

A Xiaomi Roborock S5 Max képes teljesen önállóan elvégezni a dolgát, de ha szükségét érezzük, mi magunk is beleszólhatunk abba, egy rendkívül sokoldalú okostelefonos alkalmazás segítségével, amellyel kijelölhetünk tisztítandó területeket, virtuális falakat állíthatunk be, illetve időzíthetjük a munkavégzés folyamatát. A szerkezet belsejében egy 5200 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek köszönhetően a robotporszívó képes nagyjából 150 percen keresztül üzemelni, ennyi idő alatt a gyártói leírások értelmében egy 200 négyzetméteres lakással is simán végez.

Amennyiben takarítás közben az akkumulátor töltöttsége egy bizonyos szint alá esik, a robotporszívó képes teljesen önállóan visszatérni a töltőállomásra, és ha ismét tele a telep, onnan folytatja a munkáját, ahol félbehagyta. A Xiaomi Roborock S5 Max ráadásul nem fog bennünket őrületbe kergetni, mert az általa kibocsátott üzemi zaj nem haladja meg a 60 decibelt. A vastagabb szőnyegek, küszöbök sem állhatják útját a takarítás apró hősének, feltéve, hogy azok nem magasabbak 2 cm-nél.

Az S5 Max rendelkezik Wi-Fi modullal, és a népszerű virtuális asszisztensek is munkára bírhatják. Nyilván lehetne még sorolni a készülék kiváló funkcióit, ám erre idő és hely hiányában nincsen mód, ezért mindenkinek azt javasoljuk, hogy látogasson el a termék adatlapjára részletesebb ismertetésért. A fenti táblázatban egyébként látható, hogy az szintén ütős Roborock S5-höz (vagy S50-hez) képest egész sok fejlesztés történt.

A Roborock S5 Max most 439 dolláros áron rendelhető a GearBest oldalán, ami magyar valutára átszámítva durván 129.000 forintot jelent. A készüléket ingyen szállítják ki lengyel raktárról, így gyorsan megkapod mindenféle vámolási macera és extra költségek nélkül. Az akció elvileg 1 hétig tart, de hamarabb is elfogyhat a készlet, ilyen ár mellett ez nem lenne meglepő. További részletek és megrendelés ezen a linken!

  • Frissítés: sajnos nagyon gyorsan lejárt az akció, most magasabb az ár. További Xiaomi akciókat itt találsz.
  • Frissítés 2: Az Aliexpress-en van még akciós cseh raktárról, utolsó 1 darab. Vásárlás itt (437,49$).
  • Frissítés 3: Szintén Aliexpress, lengyel raktárról nem sokkal drágábban rendelhető. Vásárlás itt (449,99$).

 

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid