Xiaomi Viomi V3: akciós az antibakteriális robotporszívó!

0

Ha egy igazán fejlett, erős és megbízható robotporszívót keresel, ami nem csak a megszokott dolgokat tudja, akkor érdemes megnézned a nemrég debütált Xiaomi Viomi V3-at, amit egy antibakteriális szűrővel is felszereltek. Az okos takarító most EU raktárról rendelhető, méghozzá nagy kedvezménnyel.

A Viomi V3 mindent tud, ami egy modern robotporszívótól elvárható, egy igazi prémium, felsőkategóriás eszközről van szó. A GearBest oldalán most épp akciós, német raktárról 469,99 dollárba kerül ingyenes és gyors szállítással. Egy rövid ideig ráadásul van egy olyan promóció is, hogy 200 dollár fölötti vásárlásnál kapsz 20 dollár kedvezményt, így most a végső ár 449,99 dollár lesz, ami átszámolva nagyjából 132.500 Ft. Részletek és rendelés az alábbi linken:

A plusz kedvezmény a vásárlás során fog megjelenni. 

Xiaomi Viomi V3 bemutató

A Xiaomi Viomi V3 belsejében egy nagy teljesítményű elektromotor dolgozik, általa válik lehetővé a 2600 Pa-s szívóerő, ami jelenleg páratlan a hasonló eszközök között. Takarítás során jól jönnek majd a lézeres szenzorok is, a segítségükkel valós időben és 360 fokban képes érzékelni környezetét, így nem ütközik neki semminek, sehonnan nem zuhan le, és a lehető leggyorsabb, leghatékonyabb takarítási útvonalat tervezheti meg a készülék.

Ebben persze a fejlett algoritmusnak is fontos szerepe van, de ha a felhasználó szeretné, akkor maga is beleszólhat abba, hogy a masina miként tegye a dolgát, állíthatunk be virtuális falakat, és más opciók is vannak, ehhez mindössze le kell tölteni egy okostelefonos alkalmazást, amivel irányítani lehet a robotporszívót.

A Xiaomi Viomi V3 nem csupán port szív, felmosni is képes. A port meg a többi piszkot egy 550 ml-es tartályban gyűjti a gépezet, a felmosáshoz szükséges vizet pedig egy szintén 550 ml-es tartályba lehet önteni. A készülék belsejében egy 4900 mAh-s akkumulátor található, ami lehetővé teszi egy akár 250 négyzetméteres lakás kitakarítását egyetlen feltöltéssel, a masina ezután képes lesz magától visszatérni a dokkolóra, illetve onnan folytatni a munkát, ahol abbahagyta.

Időben mérve ez egyébként 150 perces működést jelent, ráadásul kifejezetten csendesen dolgozik a masina más hasonló robotporszívókhoz képest. Persze nem muszáj ott lennünk, mivel a gép nem csupán távirányítható, de időzíthető is. A Viomi V3 a vastagabb szőnyegekre is simán felmegy, és a küszöbökkel sem lesz gondja, ha azok nem magasabbak 2 cm-nél.

Nem szabad elfelejtkezni a Viomi V3 egyik legfontosabb újításáról, a HEPA-szűrő ugyanis speciális, antibakteriális hatással is bír, gyakorlatilag sterilizálja a levegőt, mint egy légtisztító.

A GearBest oldalán most épp akciós a Xiaomi terméke, német raktárról 469,99 dollárba kerül ingyenes és gyors szállítással. Egy másik promóció miatt most ebből még lejön 20 dollár a vásárlás során egy rövid ideig, így most a végső ár 449,99 dollár lesz, ami átszámolva nagyjából 132.500 Ft. Részletek és rendelés az alábbi linken:

További akciós robotporszívók, mindkettő nagyon jó vétel:

  • Xiaomi Viomi V2 Pro most csak 334,99 dollár német raktárról, a vásárlás során csökken ennyire az ára (~98.500 Ft).
  • Xiaomi Roborock S5 Max most csak 438 dollár az O508B7FABF627001 kuponnal lengyel raktárról (~129.000 Ft).

 

Forrás: GearBest

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid