Leárazták a Xiaomi WalkingPad A1 Pro sétapadot

0

A hideg és egyéb okok miatt egyre kevésbé tűnik jó ötletnek odakint letudni a bennünket formában tartó sétát vagy futást, de egy megfelelő eszközzel a birtokunkban nincs is erre szükség. Éppen ilyen masina a WalkingPad A1 Pro sétapad, amelynek segítségével a négy fal biztonságában tudjuk megmozgatni magunkat. A szerkezet most kedvező áron rendelhető a Tomtop webáruházából, ráadásul európai raktárból szállítják ki, így a kézbesítés nem tart sokáig, és extra kiadások miatt sem kell izgulni.

A WalkingPad A1 Pro sétapad most mindössze 324 dollárért rendelhető a Tomtop jóvoltából, ami magyar pénzben nagyjából 105 ezer forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Nálunk a sima A1 kerül 128 ezer Ft-ba, a Pro verzióért pedig 160 ezret kérnek itthon. 

WalkingPad A1 Pro rövid ismertető

A készülék a beépített nyomásérzékelő segítségével figyeli a mozgási területet, és igyekszik beállítani a számunkra legmegfelelőbb sebességet, ami 0,5 és 6 km/óra között bármennyi lehet. Kézi és automatikus üzemmódok közül lehet választani, a gép ráadásul egy távirányító használatával rendkívül könnyen kezelhető.

A sétapad rendelkezik egy LED kijelzővel is, erről minden fontosabb adatot le tudunk olvasni. Csatlakoztatni tudjuk az okostelefont is, így monitorozni lehet a megtett lépéseket, az eltelt időt, na és persze az elégetett kalóriát is.

A balesetek és a kisebb katasztrófák elkerülése végett számos biztonsági rendszer került beépítésre, van gyerekzár funkció, túlterhelés elleni védelem, sebességkorlátozás és más hasonlók.

A gép maximális teherbírása 105 kg, szóval ez a masina elsősorban azok számára lehet jó választás, akik már túl vannak az életmódváltáson, és szeretnék szinten tartani magukat.

Végül, de nem utolsósorban azt is érdemes megemlíteni, hogy a WalkingPad A1 Pro-t nem kell kerülgetni, amikor használaton kívül van, mivel vékony és összecsukható kialakítást kapott.

A WalkingPad A1 Pro sétapad most mindössze 324 dollárért rendelhető a Tomtop jóvoltából, ami magyar pénzben nagyjából 105 ezer forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid