Xolo Q900s Plus – a világ legkönnyebb okostelefonja?

0

Néhány hónappal azután, hogy piacra dobta a Q900s-t, a Xolo felfedte az utódot, a Q900s Plus-t, ami a gyártó állítása szerint a világ legkönnyebb okostelefonja. Ebben csak az az érdekes, hogy az előd is 100 grammos volt, és ami azt illeti számos más készülék létezik, ami még akár könnyebb is ettől.

Ha nem is ez a világ legkönnyebb mobilja, azért még érdemes lehet a figyelemre. 4.7 hüvelykes HD IPS kijelzőjével, Snapdragon 200-as chipsetjével (négy 1.2 GHz-es mag, Adreno 302 GPU), 8 megapixeles hátlapi. és 2 megapixeles előlapi kamerájával az alsó-középkategória egyik komoly versenyzője is lehet. Az 1 GB-os RAM, illetve a 8 GB tovább bővíthető tárhely érdemes a megemlítésre, akárcsak az 1800 mAh-s telep, ami a telefon működését igyekszik majd biztosítani.

xolo-q900s-slim-android

Vezeték nélküli kapcsolódás terén mindent tud a Q900s Plus, kivéve az NFC-t, és a 4G-t. Ami még különösen vonzó lehet a készülékben, az a rendkívül mérsékelt ára: a gyártó honlapján 133 dollárért listázták a mobilt, amelynek piacra kerülése valószínűleg nem sokat várat már magára.

Xolo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid