Érkezik a Samsung Galaxy Grand 3!

0

Akik olvasnak minket tudják,  hogy sokszor hivatkozunk a TENAA oldalára, hiszen a legforróbb újdonságok rendre a kínai telekommunikációs hivatal honlapján buknak le. Ezúttal a Samsung középkategóriába szánt phabletjéről, a Galaxy Grand 3-ról lebbent fel a fátyol.

A szóban forgó mobilnak egy 5.25 hüvelykes, 720p felbontású kijelzője van. A masina lelke egy 64 bites Qualcomm Snapdragon 410 chipset – eléggé közkedvelt ebben a kategóriában -, aztán még említésre méltó a 1.5 GB RAM, a 16 GB-os belső tárhely, a 13 megpixeles hátlapi, és az 5 megapixeles előlapi kameramodul.

Az operációs rendszer feladatát a 4.4.4-es Android KitKat látja majd el. Nem meglepő módon a Galaxy Grand 3 vékonyabb és könnyebb, mint elődje a maga 146 x 74.8 x 7.95 mm-es dimenzióival és a 140 grammos tömegével. Az ár, és a megjelenés időpontja egyelőre még nem ismert.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid