Valódi fotón a Samsung Galaxy S6?!

0

Jól olvastad, lehetséges hogy kiszivárgott egy valódi fotó a Samsung következő csúcsmobiljáról, amiről ugyan már elég sok részletet olvashattunk, de a kinézetéről eddig sejtésünk sem volt.

Frissítés: a SamMobile információi szerint nem a Galaxy S6 látható a képen, minden bizonnyal hamis képről van szó.

Az alábbi kép egy holland mobilos oldalon jelent meg, és sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk a valódiságát, de lehetséges, hogy tényleg a Galaxy S6  – vagy annak egy prototípusa – van rajta. Ha pedig igazi a fotó, akkor valamit nagyon elszúrtak a Samsungnál, hiszen még több hónap van az új zászlóshajó bemutatójáig, és nem igazán szokott ennyire hamar lelepleződni a kinézet.

samsung-galaxy-s6-leak

Ha valódi a kép, akkor a Galaxy S6 a Samsung eddigi legvékonyabb kávával ellátott készüléke lesz, ami kompaktságban simán felveszi majd a versenyt akár az LG G3-mal is. A sarkok kicsit szögletesebbek, mint eddig, és tényleg látható némi megújulás a dizájn terén, mint ahogy az várható is volt. A mobilnak csak az előlapja látszik, de valószínűsíthető, hogy legalább a keret fémből van.

A korábbi kiszivárgott hírek alapján egy 5.5 colos QHD-s Super AMOLED kijelzőre számíthatunk, a meghajtásért pedig a 8 magos Snapdragon 810 lesz felelős, de jön Exynos 7 Octa processzorral szerelt változat is. Az rendszer alapja szinte biztosan az Android 5.0 lesz, a készülék bemutatójára pedig március elején kerülhet majd sor.

Toptienmobiel.nl

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid