Zafírüveg védi az új Oppo R1C-t

0

Az eddig leginkább szóbeszédekben feltűnő új Oppp mobil – az R1C – végre hivatalosan is bemutatásra került. A készüléket január 20-tól lehet majd megvásárolni, mégpedig 403 dollárnak megfelelő összegért.

Az Oppo R1C meseszép lett és meglehetősen karcsú is (csupán 6.85 mm vékony), a hátlapot pedig fekete zafírkristály panel oltalmazza. A kijelző 5 hüvelyk képátlón kínál HD felbontást, ami ezen a méreten még bőven elegendő. A mobil szíve-lelke egy 64 bites Qualcomm Snapdragon 615-ös processzor, az akadásmentes működést pedig 2 GB RAM igyekszik majd szavatolni. A belső tárhely 16 GB-os, amiből persze a rendszer mindenképpen lecsippent valamennyit, jó hír azonban, hogy ez microSD kártyával tovább bővíthető.

Oppo R1C

A hátlapon egy 13 megapixeles kameramodul feszít, előlapi társa pedig 5 megapixeles selfie-ket készít. A telefont működésre bíró telep mérete 2420 mAh, ami ezzel a konfigurációval akár egészen jó kis üzemidőt produkálhat. Operációs rendszer gyanánt a gyártó saját fejlesztésű Color OS 2.0.1-ét kapjuk, ami az Android 4.4 KitKat alapjaira épül.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid