Samsung Galaxy S6 – megújult, leegyszerűsített felülettel jön

4

A dél-koreaiak új zászlóshajója, a Galaxy S6 már próbagyártás alatt áll a vállalat vietnámi üzemében, hamarosan pedig élesben is beindul a dolog. Ráadásul nem találtak süket fülekre azok panaszai, akik kifogásolták a Samsung saját felhasználói felületét, hiszen a Touchwiz komoly megújulás előtt áll.

Akárcsak a forrásunk, én is mint büszke Samsung tulajdonos merem állítani, hogy a Touchwiz az egyik legsokoldalúbb, legjobban használható Androidra épülő felület. Sajnos azonban ennek meg is van az ára, kell mögé az erős vas, ha gördülékeny felhasználói élményhez szeretnénk jutni.

Samsung Galaxy Note 4 felülete

Samsung Galaxy Note 4 felülete

Koreai források szerint a Samsung mérnökei az alapoktól kezdve alakítják át a Touchwiz felületet. A funkciókat némileg leegyszerűsítik, kiveszik a fölösleges dolgokat, és sokkal nagyobb figyelmet fordítanak az optimalizációra. Az ígéretek szerint a Nexus 6 szintjén fog teljesíteni az új rendszer.

Visszatérve az S6-ra: bizonyos hírek szerint már februárban megkezdődhet a készülék értékesítése az anyaországban, míg a nemzetközi porondra valószínűleg csak a márciusi MWC-n lép az újdonság.

GForGames

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid