Zavaró újítást készül bevezetni a Google a Play Áruházban

0

Számtalan olyan dolog van az interneten, ami az őrületbe kergeti a felhasználókat, az egyik ilyen az automatikusan elinduló videók. Ez ismerős lehet a YouTube-ról vagy a Facebookról, és hamarosan már a Play Áruházban is megjelennek.

Maga a Google árulta el, hogy már ebben a hónapban engedélyezni fogja az automatikusan elinduló promóciós videókat a Play Áruházban. Azt még nem tudni, hogy világszerte egyszerre jelenik-e meg az újítás, vagy szakaszos lesz a bevezetés, de előbb-utóbb egész biztosan eljut hozzánk is.

Egyébként az appok és játékok adatlapján megjelenő videókról van szó, amelyek a képek mellett találhatók. Ezek most érintéssel indíthatók, a Google tervei szerint azonban egyből elindulnak majd, amint felbukkannak. A keresőóriás szerint ez segít majd a felhasználóknak, hogy “egyből felfedezzék a tartalmat”.

Arról egyelőre sajnos nincs információ, hogy lesz-e lehetőségünk kikapcsolni az automatikus lejátszást, vagy beállítani, hogy csak WiFi-n keresztül működjön. Az is kérdéses, hogy hanggal együtt fognak-e indulni a videók, de ha igen, az sokak számára kifejezetten zavaró lesz.

Via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid