Zeblaze VIBE 3 hibrid okosóra, Mi Band 3 és más akciók a GearVita oldalán

0

Megint érkezett pár friss kupon a GearVita termékeihez, több népszerű kütyü is remek áron kapható most. A Zeblaze VIBE 3 okosóra különösen jó vételnek tűnik, de vannak más figyelemre érdemes akciók akciók is.

Zeblaze VIBE 3 hibrid okosóra

A Zeblaze VIBE 3 ötvözi a hagyományos és az okos órák előnyeit, vagyis nagyon hosszú üzemidővel rendelkezik, mégis sok mindent tud az idő mutatásán kívül, az ára pedig szinte filléres.

A kütyü rozsdamentes acél házzal, illetve karcálló Gorilla Glass 4 üveggel bír, és az IP67-es tanúsítványnak megfelelően vízálló. A működtetéséhez mindössze egy gombelem szükséges, ami akár 33 hónap készenléti időt is lehetővé tesz. A Bluetooth 4.0 chip révén Android és iOS készülékekhez is csatlakoztatható az óra, ilyenkor jelez a hívásoknál és az értesítéseknél, de azt azért ne várjuk el tőle, hogy az üzenetek szövegét vagy a hívó felet kiírja. A mobilunk kameráját viszont el tudjuk vele távolról sütni, és van egész napos aktivitásmérés, stopper, ébresztő és hasonlók.

A Zeblaze VIBE 3 most 26.99 dollár helyett 18,99 dolláros áron rendelhető meg a spéci NapidroidZ3 kuponkóddal a GearVita oldalán, így a legolcsóbb szállítással durván 6800 Ft lesz a végösszeg, és ez bőven a vámolási határ alatt van, tehát nem kell aggódni a plusz költségek miatt. Részletek és rendelés ezen a linken.

 

További friss kuponok:

Megjegyzés: az árak a szállítási díjat nem tartalmazzák. 42 dollár végösszeg alatt lehet nyugodtan a legolcsóbb szállítást választani, mert akkor nem éri el a vámhatárt, fölötte pedig az EU Priority Line ajánlott, ami gyakran vámmentes, de nem mindig, előfordulhat, hogy megfogják. Ha több terméket is rendelsz, akkor érdemes lehet külön megvásárolni őket, mert egy esetleges vámolásnál a teljes fizetett végösszeget veszik alapul. Vámolással kapcsolatos tudnivalók ebben a cikkben.

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid