Zhiyun Crane V2 Professional gimbal – Profi stabilizátor kamerákhoz

0

Már bemutattunk nektek néhány remek stabilizátort, amelyek okostelefonhoz vagy akciókamerához használhatók, azonban nem lenne teljes a sor egy profi gimbal nélkül, ami valódi fényképezőgépekhez való.

A Zhiyun Crane V2 Professional egy igen komoly eszköz, ez már az árán is látszik. Az igazi érdekessége a nagyobb mérete és teherbírása. Szinte bármilyen tükör nélküli fényképezőgéppel használható, hiszen akár 1.8 kg-os terhelést is elbír. Néhány támogatott népszerű széria: Sony A7, Panasonic Lumix, Nikon J, Canon M, stb.

A gimbal minden lehetséges irányba stabilizálja a készüléket, így teljesen rezdülésmentes felvételeket készíthetünk akár rázósabb körülmények között is. A nyélen lévő vezérlő gombokkal tudjuk a kamerát irányítani, és egy joystick is van magához a gimbalhoz, amivel finom mozgásokat lehet elérni. A működési idő pedig egy töltéssel akár 6-12 óra is lehet.

A Zhiyun Crane V2 Professional nem egy olcsó eszköz, de a Tomtop oldalán most épp akciós, így 399 dollárért lehet megrendelni. Persze nem feltétlenül éri meg egy olcsó kamerához ilyet venni, de akinek komolyabb gépe van, annak érdemes lehet elgondolkozni egy ilyen gimbal beszerzésén. Jó hír, hogy van rá ingyenes vámmentes szállítási (Duty Free Shipping), tehát nem kell aggódni a plusz fizetnivalók miatt. Részletek és vásárlás az alábbi linken:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid