Zhiyun Smooth-3 gimbal – Profi stabilizátor elérhető áron

0

Ha tökéletesen stabil, rázkódásmentes felvételeket akarsz készíteni a telefonoddal vagy egy akciókamerával, akkor érdemes beszerezni hozzá egy úgynevezett gimbalt, ami gyönyörűen kiszűri kézremegést és az egyéb rázkódást. Mutattunk már nektek pár ilyen kütyüt, most azonban nézzünk meg egy komolyabb típust, ami most EU raktárról is elérhető.

Zhiyun Smooth-3 egy továbbfejlesztett változat, ami több téren is előrelépést jelent az egyébként kifejezetten sikeres és bevált elődjéhez (Zhiyun Smooth-Q) képest.

Egy 3 tengelyű kézi stabilizátorról van szó, ami használható mobilokkal és akciókamerákkal is, ráadásul akár állványra vagy más fotós segédeszközre is fel tudjuk szerelni az alján lévő szabványos 1/4″-os menet révén.

A gimbal üzemideje kiemelkedő, akár 14 óra folyamatos működésre is képes egyetlen töltéssel. Emellett fontos extra, hogy automatikusan lövi be az egyensúlyt, így mindenféle állítgatás nélkül azonnal használható, ha beletettünk egy telefont vagy kamerát. Egyébként maximálisan 260 grammot bír el, tehát a nehezebb mobilokkal is simán megbirkózik.

A kütyün különféle vezérlőgombok is vannak, például elsütő gomb és funkciógomb, de tudunk vele zoomolni is, a 4 irányú joytickkal pedig finoman vezérelhető, hogy merre nézzen a kamera. A gimbal ráadásul mobilról is irányítható szükség esetén a gyártó alkalmazása révén, ami sokszor jól jöhet.

Érdemes megnézni az alábbi tesztvideót, remekül bemutatják, hogy mennyi mindent tud a gimbal.

A készülék most a Tomtop EU raktárából (Franciaország) a WDHGS kuponkóddal mindössze 159 dollárba kerül (179 dollár helyett). További részletek az alábbi linken:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid