Zöld utat kapott a Nexus 9 tablet!

0

A sok hír és pletyka után most megkapta az FCC tanúsítványt a HTC tablete, ami minden bizonnyal az új Nexus 9 lesz. Mindez azt jelenti, hogy zöld utat kapott a gyártás és a forgalomba hozatal.

Specifikáció terén alig derül ki valami a készülékről, csak annyit tudunk meg, hogy lesz Bluetooth, NFC, és Wifi 802.11ac, belső tárhely tekintetében pedig 16 és 32 GB-os változatokra számíthatunk. A korábbi pletykák alapján persze azért több minden is sejthető.

A HTC Nexus 9 minden bizonnyal egy 8.9 colos QHD-s kijelzővel jön, és az új, 64-bites Tegra K1 processzor hajtja majd. RAM-ból valószínűleg 3 GB-ot kapunk, a hátlapi kamera pedig 16 megapixeles lehet. Szoftver terén mindenképpen az Android L-lel kell számolnunk, aminek a végleges megnevezése még nem ismert, de azt már nagyjából tudjuk, hogy milyen újításokat hoz.

HTC-1-M8-back-logo

Ha abból indulunk ki, hogy a HTC a gyártó, akkor mindenképpen egy prémium, fémes kivitelre lehet számítani, de persze ennek, és a komoly hardvernek köszönhetően az új tablet nem lesz egy olcsó kütyü. A Nexus 9-et már akár 1-2 héten belül bemutathatják, és ezután a megjelenésre sem kell majd túl sokat várni.

AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid