10 hüvelykes olcsó táblagép a HP-tól

0

A HP minden különösebb bejelentés nélkül piacra dobott egy 10 colos táblagépet, amely a HP 10 Plus nevet kapta. A készüléken természetesen Android operációs rendszer fut, a tömege pedig 560 gramm. A gyártó szerint a termékük mindent tud, amire az átlagos felhasználónak szüksége lehet.

HP-10-Plus-előlap

A nagyméretű táblagép egy 10.1 hüvelykes, 1920×1200-as felbontású kijelzővel, 2 GB operatív memóriával, és egy négymagos, egyenként 1GHz-re skálázott ARM A7-es magokból álló processzorral igyekszik elnyerni a vásárlók kegyeit. A belső tárhely 16GB-os, amit tovább lehet bővíteni egy 32 GB-os micro SD kártyával. A WiFi-only készülék egy 7700mAh-ás akkumulátort is kapott, amivel a  gyártó szerint átlag 6 órát képes töltés nélkül üzemelni a szerkezet. 2 megapixeles előlapi, és 5 megapixeles hátlapi kamerával is felszerelték, utóbbi 1080p-s videók rögzítésére is alkalmas.

HP-10-Plus-hátlap

A táblagép egészen kedvező árat kapott: a HP webshopjából 280 dolláros áron már rendelhető, és Android 4.4.2 KitKat-tel lesz installálva. Hazai forgalmazásról még egyelőre nem tudni semmit.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid