ZTE Nubia Prague S – Középkategóriás szelfimobil 3 GB RAM-mal

0

A ZTE nemrég jelentette be a Nubia Prague S-t, ami egy kicsit hasonló a már piacon lévő My Prague modellhez. Ugyan akad néhány különbség, így akár egy folytatásának is tekinthetjük, mindenesetre a lényeg az, hogy egy jól összerakott középkategóriás okostelefonról van szó. 

A kellemes specifikációk sorát kezdhetjük akár a kijelzővel is, amelyet 2.5D-s üveg oltalmaz, és 5.2 hüvelyken kínál Full HD felbontást. A számítási feladatokat egy Snapdragon 615 lapka végzi, megtámogatva 3 GB RAM-mal és 64 GB belső tárhellyel.

zte nubia prague s

A hátoldalon egy 13 megapixeles kamera található LED villanó társaságában, míg a kijelző felől egy 8 megapixeles szenzor örökíti meg az emlékeket, ami ráadásul írisz azonosító funkcióval is rendelkezik. A különlegességek sorát egyébként a FiT technológia is gyarapítja, ami ugyebár lehetővé teszi különféle funkciók előhívását az érintésérzékeny megjelenítőperem segítségével. A készülék 135 grammot nyom a mérlegen, és 148.2 x 72.5 x 6.8 mm-es dimenziókkal bír, amelyek egy 2200 mAh-s telepet is magukban foglalnak.

zte nubia prague s.

A készülék előrendelhető, igaz egyelőre csak Kínában, ezüst, illetve rózsaarany színekben, 365 vagy 380 dolláros áron, attól függően, hogy milyen hálózatot támogat az adott modell. Az értékesítés január 23-án indul.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid