Valódi fotón a Xiaomi Mi 5, ezúttal fehérben

0

Alig egy héttel azután, hogy valaki megörökítette a fekete változatot, lencsevégre kapták a Xiaomi Mi 5 fehér verzióját. A kép a kínaiak Twitterén, a Weibón tűnt fel, és a rajta látható mobil dizájnja hasonló ahhoz, amit korábban már renderelt fotókon megcsodálhattunk. 

A nemsokára bemutatásra kerülő készülék már számtalan pletyka és szóbeszéd tárgya volt. Amit hivatalosan is tudni az az, hogy a mobil belsejében egy Snapdragon 820 processzor fog ketyegni, és hogy a Kínai Tavaszi Fesztivál ideje alatt fedik fel a nagyérdemű előtt. Ez idén február 8-ára esik.

xiaomi mi5 feher

Korábbi renderelt kép:

Xiaomi-MI-5

A további specifikációk a következőek lehetnek: 5.2 hüvelykes QHD kijelző, 4 GB RAM, 16, illetve 64 GB-os belső tárhely, 16/8 megapixeles kamerapáros, 3600 mAh-s telep. A készülék állítólag két változatban is megjelenik, és ujjlenyomat-olvasó is lesz rajtuk.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid