Letesztelték a Samsung Galaxy J7 2016-os változatát

1

A homályból lassan kirajzolódni látszik a Samsung Galaxy J széria idei, ráncfelvarrt készülékeinek csapata. A Galaxy J1 (2016) már kapható, nemrég feltűnt az új Galaxy J5, és most a J7 2016-os változata került reflektorfénybe.

A hírekre éhező tech sajtó szövetségese ezúttal is egy népszerű szintetikus tesztprogram, ami korábban az új Galaxy J5-öt is lebuktatta, vagyis a GFXBench. Valaki lefuttatta a prototípuson az applikáció tesztjét, amelynek eredményeit az alkalmazás rögzíti, és nyilvános adatbázisában bárki számára hozzáférhető módon tárolja.

Innen tudjuk, hogy a J7 idei változatának egy 5.5 hüvelykes kijelzője lesz, ám ezúttal végre Full HD felbontással. A RAM mennyiségét is megduplázta a dél-koreai társaság, hiszen 3 GB került a mobil burkolata alá. A chipset viszont úgy fest marad a régi, tehát ismét egy Snapdragon 615 duruzsol majd a Galaxy J7 belsejében.

galaxy j7 2016 gfxbench

A kamerakiépítés sem változik érdemben, megmarad a 13 megapixeles elsődleges képrögzítő apparátus, illetve az előlapon található 5 megapixeles szenzort sem cserélték le a Samsung mérnökei. A belső tárhely mérete várhatóan 16 GB lesz. A Galaxy J széria idei mobiljaira a jelek szerint már nem kell olyan sokat várni, már csak egy jó ár kell a sikerhez.

via: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid