2018. február 20.
Szerviz
Kezdőlap » Black Friday Magyarország

Black Friday Magyarország cikkek

eMAG Black Friday 2017 akciók – Itt az első 15 ajánlat!

Az eMAG nemsokára megindítja a 2017-es Black Friday-t, amelyre sok ezer akciós termékkel készülnek, ám már idő előtt kiderült 15 ajánlat, amik között akad pár kifejezetten jó is. (Frissítés: megindult az akció!) Frissítés: nem sokkal reggel 7 után élesítették az akciókat az eMAG oldalán, néhány friss mobilos ajánlat: Nokia 3 – 49.990 Ft helyett 34.990 Ft Huawei P10 Lite – ... Tovább »

eMAG Black Friday 2017 – Minden infó egy helyen!

Hamarosan megindul az eMAG 2017-es Black Friday akciója, amit már bizonyára rengetegen várnak, hiszen tavaly is akadt pár igazán jó ajánlat a népszerű webáruházban. Persze ezek gyorsan elfogytak már korán reggel, de aki elég ügyes volt, az be tudott vásárolni. Idén is hatalmas pörgés várható, ezért igyekszünk összeszedni a legfontosabb tudnivalókat még az akció indulása előtt! (Frissítés: megindult az akció!) Frissítés: nem ... Tovább »

Edigital Black Friday 2017 – Újabb akciók derültek ki!

Most pénteken, hajnalban indul az Edigital 2017-es Black Friday akciója, és nemrég meg is mutattuk az első 6 ajánlatot. Most néhány újabb leárazott termékről rántották le a leplet, még a kezdés előtt! (Frissítés: megindultak az akciók!) Az Edigital idén november 17-én, azaz a hivatalos Black Friday időpont előtt egy héttel tartja az akcióit. Frissítés: megindította az Edigital az akciókat nem sokkal reggel ... Tovább »

Extreme Digital Black Friday 2017 akciók

Hamarosan indul az Extreme Digital 2017-es Black Friday akciója, amely egy héttel korábban lesz, mint a fekete péntek hivatalos időpontja. (Frissítés: megindultak az akciók!) Az Extreme Digital idén november 17-én tartja a Black Friday-t, és azt ígérik, hogy több száz akciós termék lesz, illetve akár 50%-os kedvezményre is lehet számítani. Frissítés: megindította az Edigital az akciókat nem sokkal reggel 7 előtt! ... Tovább »

Black Friday 2017 Magyarország – A legjobb akciók!

Hatalmas népszerűségnek örvend Magyarországon is a Black Friday, vagyis a fekete péntek, ami minden évben nagy leárazásokkal kecsegtet. Az esemény 2017-ben sem marad el, sőt, minden eddiginél nagyobb pörgés várható. Rengeteg akcióra számítunk, és nem lesz egyszerű kiigazodni, ezért ezen az oldalon igyekszünk nektek összeszedni a legfrissebb tudnivalókat és a legjobb ajánlatokat. Cikkünk folyamatosan frissül! Black Friday időpont 2017-ben Kezdjük is mindjárt az ... Tovább »

Rengetegen kiakadtak az eMAG Black Friday akciója miatt

Az eMAG elég durva akciókat harangozott be az idei Black Friday-re, amivel eszméletlen mennyiségű látogatót csalogattak a weboldalukra, ám sokan meglepődve tapasztalták, hogy esélyük sem volt hozzájutni egyes meghirdetett termékekhez. Nagyon jó vételnek tűnt például Xbox One konzol, amit 99.990 Ft helyett 49.990 Ft-ért lehetett megvásárolni – elvileg. Az akció 7:00-kor indult, én is szinte azonnal ráfrissítettem az oldalra, de 7:01-kor ... Tovább »

EMag Black Friday akciók 2016-ban

Pénteken indul az eMAG webáruház 2016-os Black Friday akciója, amelyben rengeteg különféle terméket kínálnak kedvezményes áron. Folyamatosan frissítjük a cikket, nézd meg a legjobb ajánlatokat Frissítés: Reggel 7:00-kor elindult az eMAG Black Friday, görgess lejjebb a frissebb infókért! Az eMAG idén is hatalmas érdeklődésre számít a Black Friday alkalmával, akárcsak a korábbi években, és erre való tekintettel 3-szor annyi akciós termékkel készülnek, ... Tovább »

Extreme Digital Black Friday akciók 2016

Ma hajnalban megindult az Extreme Digital 2016-os Black Friday akciója. Rengeteg termék lett olcsóbb, és akadnak kifejezetten jó ajánlatok, ezekből szemezgetünk most! A teljesség igénye nélkül mutatunk pár akciós terméket. Mobilok: Huawei P9 Lite Dual SIM okostelefon – 79.990 Ft helyett 59.990 Ft Samsung Galaxy J1 (2016) okostelefon – 49.990 Ft helyett 37.990 Ft Lenovo P70 (Dual SIM) okostelefon – 59.990 Ft ... Tovább »

Az Amazon kinyírta a Black Friday-t

Hamarosan megkezdődik a karácsony előtti vásárlási őrület, amelynek a csúcspontja a Black Friday, azaz a fekete péntek szokott lenni, amikor az emberek megrohanják a boltokat és webáruházakat a spórolás nevében. Az Amazon idén kitolja az akciós időszakot, és már november 1-jén megindították a Black Friday promóciót, így közel két hónapig fog tartani náluk az esemény. Minden nap új termékek kerülnek ... Tovább »