2018. március 21.
Szerviz
Kezdőlap » HTC U11

HTC U11 cikkek

Elindult a HTC U11 Android Oreo frissítése

A tajvani HTC 2017-es termékpalettájában az U11 és társai képviselik az elsődleges húzóerőt, a gyártó nyilvánvalóan ezekre a termékekre helyezte és helyezi a fókuszt, legalábbis ha okostelefonokról van szó. Ehhez méltóan az U11+, illetve az U11 Life már a legfrissebb Android rendszerrel, vagyis az Oreoval debütált, de a korábban bemutatott U11 mobilok sem maradnak ki a szórásból, ugyanis megindult ezen ... Tovább »

Megérkezett Európába a legerősebb HTC U11 kiszerelés

Az öreg kontinens polgárai örülhetnek, ugyanis végre Európába is megérkezett a legerősebb HTC U11 kiszerelés. Vagyis, hogy pontosítsunk, előrendelhető a legnagyobb tárhellyel és legtöbb operatív memóriával rendelkező variáns.  A szóban forgó modell 6 GB RAM-mal, valamint 128 GB-os belső tárhellyel van ellátva, és a HTC állítása szerint már szeptember elején meg is kaphatják a saját példányukat azok, akik előrendelik az ... Tovább »

Sebességteszt: Galaxy S8 vs. HTC U11 vs. OnePlus 5

Sokszor adunk hírt arról hogy különféle okostelefonokat szintetikus teszt alá vetnek. Természetesen már ezekből az eredményekből is sok mindent le lehet szűrni az adott készülék teljesítményével, illetve hardveres összetételével kapcsolatban. Ugyanakkor a való életben nem a pontszámok számítanak, hanem az adott eszköz sebessége. Az alábbi tesztben három jelenlegi csúcskészülék fürgeségét hasonlították össze, melyekben ugyanaz a lapkakészlet dolgozik. Az eredmény pedig ... Tovább »

Jobban fogy elődeinél a HTC U11

Az utóbbi pár évben folyamatosan arról lehetett hallani, hogy a HTC egyre rosszabbul teljesít, hiszen nem fogytak jól a gyártó telefonjai, és ez a pénzügyi eredményeken is meglátszott. A hosszú veszteséges időszak után azonban most feltűnt némi reménysugár. A HTC mobilos részletgének vezetője nemrég bejelentette, hogy az új csúcsmodelljük, vagyis a HTC U11 népszerűbb az elődeinél, a HTC 10-nél és a ... Tovább »

Ezen a teszten elbukott a HTC U11

JerryRigEverything Youtube-csatornáján semmilyen műszaki cikket nem kímélnek, a videós gátlástalanul próba alá veti még a legdrágább készülékek ellenálló képességét is. Kíváncsiságának legújabb áldozata a tajvani HTC U11 volt, ami sajnos nem szerepelt valami fényesen.  A megjelenítőt oltalmazó Gorilla Glass a kezdetekben úgy viselkedik, ahogyan kellene, és elég jól oltalmazza a masinát a karcolásoktól. A telefon oldalai, illetve a kamera körüli rész ... Tovább »

Az egyik új csúcsmobil kamerája mindenkit maga mögé utasított

A kamerákra szakosodott DxOMark rendszeresen teszteli az újabb csúcstelefonok fotózási és videózás képességeit, és a végső eredmény alapján rangsorolják a készülékeket. Nemrég új bajnokot avatott a vállalat, nézzük mely csúcsmobilnak van most a legjobb kamerája szerintük! A DxOMark által tesztelt legutóbbi 3 okostelefon a Huawei P10, a Galaxy S8 és a HTC U11. De vajon melyik lett a bajnok? A ... Tovább »

Megérkezett a HTC U11

Megérkezett a tajvani gyártó legújabb csúcsmobilja, a HTC U11, ami tulajdonképpen a HTC 10 utódja, de már a nemrég debütált U-szériába tartozik. Sok érdekes újítással jön a készülék, de ez vajon elég lesz a sikerhez? A HTC U11 formailag nagyon hasonlít a HTC 10-re, de üveg hátlapot kapott, akárcsak az U Play és az U Ultra. A kijelző nagyobb lett a tavalyi ... Tovább »

Tesztelték a következő HTC zászlóshajót

A HTC hamarosan egy új csúcsmodellel fog bennünket lenyűgözni, ami valószínűleg a HTC U 11 nevet fogja viselni. A készüléket május 16-án mutatják be, de természetesen a mai világban ritkán marad bármi is rejtve a bemutató napjáig. A szóban forgó telefonon valaki lefuttatta a Geekbench nevű szintetikus tesztapplikációt, és az eredmények eléggé magukért beszélnek.  A HTC CBP kódnéven futó okostelefonról ... Tovább »