2017. május 27.
Szerviz
Kezdőlap » HTC U11

HTC U11 cikkek

Az egyik új csúcsmobil kamerája mindenkit maga mögé utasított

A kamerákra szakosodott DxOMark rendszeresen teszteli az újabb csúcstelefonok fotózási és videózás képességeit, és a végső eredmény alapján rangsorolják a készülékeket. Nemrég új bajnokot avatott a vállalat, nézzük mely csúcsmobilnak van most a legjobb kamerája szerintük! A DxOMark által tesztelt legutóbbi 3 okostelefon a Huawei P10, a Galaxy S8 és a HTC U11. De vajon melyik lett a bajnok? A ... Tovább »

Megérkezett a HTC U11

Megérkezett a tajvani gyártó legújabb csúcsmobilja, a HTC U11, ami tulajdonképpen a HTC 10 utódja, de már a nemrég debütált U-szériába tartozik. Sok érdekes újítással jön a készülék, de ez vajon elég lesz a sikerhez? A HTC U11 formailag nagyon hasonlít a HTC 10-re, de üveg hátlapot kapott, akárcsak az U Play és az U Ultra. A kijelző nagyobb lett a tavalyi ... Tovább »

Tesztelték a következő HTC zászlóshajót

A HTC hamarosan egy új csúcsmodellel fog bennünket lenyűgözni, ami valószínűleg a HTC U 11 nevet fogja viselni. A készüléket május 16-án mutatják be, de természetesen a mai világban ritkán marad bármi is rejtve a bemutató napjáig. A szóban forgó telefonon valaki lefuttatta a Geekbench nevű szintetikus tesztapplikációt, és az eredmények eléggé magukért beszélnek.  A HTC CBP kódnéven futó okostelefonról ... Tovább »