2018. február 18.
Szerviz
Kezdőlap » LG G3

LG G3 cikkek

Ezért nem kap egy rakat korábbi csúcsmobil Android 7.0-t

A legtöbbször a gyártókon múlik, hogy mely készülékeikre adják ki a legújabb szoftvert, de van, amikor nem őket kell hibáztatni a frissítés elmaradása miatt. Az Android 7.0 esetében is ez lehet a helyzet, ugyanis állítólag a Qualcomm elég komoly gátat szabott az új verzió terjedésének. Egyes híresztelések szerint a Qualcomm nem fogja kiadni a szükséges grafikai drivereket a Snapdragon 800 ... Tovább »

LG G3 – Megindult az Android 6.0-s frissítés

Az LG G4 után végre a G3-ra is megindult a Marshmallow frissítés, ami példaértékű a dél-koreai gyártó részéről. A G3 új szoftvere egyelőre csak Lengyelországban tölthető le PC-n keresztül, de rövid időn belül OTA-n is elérhetővé válhat. Ha itt minden jól megy, akkor hamarosan Európa többi részére is kiterjeszthetik a folyamatot. Bízunk benne, hogy ez már januárban megtörténik. Az LG ... Tovább »

Hamarosan Android 6.0-ra frissül az LG G3

Valamikor november közepén tűnt fel egy jelentés, amely azt állította, hogy decemberben az LG G3 is megkapja majd az Android 6.0-t. A szoftver nemrég átment az előzetes tesztelési fázison, és a dél-koreai vállalat hozzáférhetővé tette a forráskódot.  A korábbi jelentés alapján a szoftvert a hónap közepére vártuk, és ennek megfelelően most meg is érkezett. Félreértés ne essék, maga a frissítés még nem érhető el ... Tovább »

Ekkor kap Android 6.0-t az LG G3

Nemrég számoltunk be róla, hogy az LG G4 Android 6.0-s frissítése már megindult Dél-Koreában, és hamarosan más régiókba is eljuthat. Azonban az LG G3 tulajoknak sem kel már túlzottan sokat várni az új rendszerre. Egy friss jelentés szerint az LG tavalyi csúcsmobiljának Android 6.0-s frissítése már a tesztelés végső szakaszába ért, és hamarosan elérhetővé teszi a gyártó. Az új szoftver ... Tovább »

Az LG G4 és a G3 is hamar megkaphatja az Android 6.0-t

LG-G3-1

Néhány napja debütált az Android 6.0 végleges kiadása, amit az újabb Nexus modellek hamarosan meg is kapnak. Utána szépen lassan a gyártók is elkezdik majd frissíteni a készülékeiket, és talán az LG is ott lesz az élbolyban. Az LG mobiljai közül a G4 és a G3 minden bizonnyal az elsők között kapja majd meg a Marshmallow-ra épülő rendszert, legalábbis erről ... Tovább »

Nem kap Android 5.1-et az LG G3, egyből M-re frissül majd

lg-g3-lollipop

Több gyártó is gőzerővel dolgozik a készülékei Android 5.1-es frissítésén (pl. Samsung és Sony), az LG-nek azonban talán más tervei vannak, legalábbis a G3-at illetően. Az LG G4 már gyárilag Android 5.1-es rendszerrel érkezik, a G3-ra azonban nem tervezi a gyártó a jelenleg legfrissebbnek számító szoftver kiadását, legalább is ez olvasható az LG görögországi Facebook oldalán. Persze nem kell megijedni ... Tovább »

Az LG G3 is megkapta a Lollipopos szoftveres gombokat

lg-g3-lollipop

Az LG G3 tulajok szerencsésnek érezhetik magukat, hiszen a mobiljuk az elsők között kapta meg az új Android 5.0-s rendszert. A változás azonban eddig nem volt annyira szembetűnő, mivel a szoftveres gombok a régiek maradtak. Most egy újabb frissítést kapott a G3, ami elhozta a már jól ismert Lollipopos gombokat. Ennek ugyan nincs túl sok gyakorlati haszna, de azért mégiscsak jobban ... Tovább »

Új Lollipop frissítés érkezik az LG G3-hoz

Az LG G3-ra már decemberben megjelent az 5.0-s Android, most azonban újabb frissítés érkezett a készülékre. Ez egyelőre még csak Olaszországban érhető el, de valószínűleg hamarosan a többi európai országba is eljut. Nem tartalmaz világmegváltó újdonságokat a frissítés, csupán a felhasználói élményen igyekeztek az LG mérnökei csiszolni valamelyest. Az telepítő mérete körülbelül 90 MB. Apróbb, nem részletezett javításokat, fejlesztéseket várunk (pl. új ... Tovább »

Az ágyban robbant fel egy LG G3!

Amikor egy ilyen hírt lát az ember, szinte azonnal arra gondol, hogy biztosan valami utángyártott töltő, vagy akku okozta a balesetet. De ezúttal – állítólag – minden gyári volt abban az LG G3-as készülékben, ami egy Reddit felhasználó húgának ágyában robbant fel szentestén. A mobil nem volt se párna alá téve, se letakarva, egyszerűen csak az ágyon volt, miközben töltőre ... Tovább »

LG G3 Lollipop frissítés – már úton van felénk!

lg-g3-lollipop

Pár napja írtuk, hogy több európai országban is megjelent az LG G3 Lollipop frissítése, most pedig végre hazánk is sorra kerülhet! Felkerült a netre egy lista az érkező frissítésekről, és szerencsére Magyarország is szerepel rajta, ami azt jelenti, hogy napokon belül nálunk is elérhetővé válhat az LG G3 Android 5.0-s szoftvere. Először a független készülékek kapják meg az új rendszert, a szolgáltatóknál vásárol ... Tovább »