2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Motorola Moto 360

Motorola Moto 360 cikkek

Bemutatták a Moto 360 második generációját

Az okosóra dömping tovább folytatódik a berlini IFA kiállításon, a Samsung, az ASUS és az LG után a Motorola is leleplezte saját okoskiegészítőjének második generációját, a 2015-ös Moto 360-at. Az első generációs Moto 360 magasra tette a lécet, talán az egyik legjobb okosórák egyike volt. Éppen ezért a második generációs modell is sokat merít elődjéből, azonban hasznos újdonságokkal is ellátták ... Tovább »

Már okosórákon is fut a Temple Run 2!

Hatalmas lehetőségek rejlenek az okosórákra szánt Android Wear platformban, egyedül a fejlesztők kreativitása szabhat határt. Több játék mellett már a Windows 95 is futtatható ilyen eszközökön, ami ugyan nem túl hasznos, de annál érdekesebb. Most pedig a rendkívül népszerű Temple Run 2-t láthatjuk, ahogy két Android Wear készüléken is fut. A Samsung Gear Live-on és a Moto 360-on is remekül játszható a játék, ... Tovább »

Megjelent a Moto 360 okosóra, de rögtön el is fogyott!

motorola-moto-360

A Motorola kör alakú okosórája már viszonylag régen lelepleződött, és nemrég meg is kezdték az árusítását. A készlet azonban nem tartott sokáig. A 249 dollárba kerülő Moto 360 szeptember 5-én vált megrendelhetővé, de mindössze néhány óra leforgása alatt az összeset megvettél. Persze néhány kereskedőnél lesz majd készleten, de a Motorola oldalán és a Play Áruházban is az “out of stock”, ... Tovább »

Ennyibe fog kerülni a Motorola Moto 360 okosóra!

Moto-360

Jelenleg csak az LG-nek és a Samsungnak van olyan Android Wear okosórája, ami megvásárolható, de a hamarosan megjelenő Moto 360-at is hatalmas érdeklődés övezi. Eddig kevés biztos infónk volt a Moto 360-ról, de a Best Buy áruházban idő előtt feltűnt az okosóra adatlapja, amiből elég sok minden kiderül. Az egyik legfontosabb új információ a készülék ára. A Motorola okosórája 249 ... Tovább »

Moto X+1, Moto G2, és Moto 360 bemutató szeptember 4-én!

moto-press-event

Több újdonságot is leleplez hamarosan a Motorola. A sajtóbemutató szeptember 4-én lesz, amire egy weboldal formájában is felhívták a figyelmet. A honlapon látható animáción négy készülék ábrája szerepel, és valószínűleg ezek lesznek a középpontban a Motorola eseményén. A bal felső sarokban egy X-szel ellátott mobilt látunk, ami minden bizonnyal a Moto X utódjára utal (talán Moto X+1 lesz a neve). Az eddigi ... Tovább »

Fényérzékelő is van a Moto 360 okosórában!

A Motorola okosórája nagyon érdekesnek ígérkezik, már csak a kör alakú kijelző miatt is. Persze lesz még vezeték nélküli töltésre is lehetőség, és maga az Android Wear rendszer is nagyon biztató. A legújabb információk szerint pedig fényértékelő is lesz a készüléken, ami egyedülálló az eddigi Android Wear-t futtató okosórák körében. Ez a szenzor elég hasznos, hiszen így automatikusan beállítódik a kijelző ... Tovább »

Android Wear összefoglaló

Már 1 hónapja, hogy hivatalosan bemutatták az Android Wear-t a Google I/O-n. Sok tech guru rávetette magát, kipróbálták, és közzétették véleményüket, tapasztalataikat. Ebben a cikkben ezt foglaljuk össze. Alapjában véve, az Android Wear a Google Now-ra, a mindenki által jól ismert intelligens asszisztensre épül. Amint csatlakoztatjuk az órát az Android 4.3 vagy újabb operációs rendszert futtató telefonunkhoz, az szinkronizálja adatainkat, ... Tovább »

Moto 360 – ezért jó a kerek okosóra

moto-360

A Motorola legújabb videójának középpontjában az új okosórájuk dizájnja áll. A Moto 360 jelenleg egyedülálló, mivel ez az egyetlen kerek kijelzőjű viselhető kütyü. A Moto 360 megalkotóit leginkább a hagyományos órák inspirálták, amik már évszázadok óta kerek formával rendelkeznek. Ez sokkal stílusosabb megjelenést ad a készüléknek, ráadásul kényelmi szempontból is előnyös. A készülék megjelenéséről és áráról sajnos még nincs információnk. Neked ... Tovább »

Videón a Moto 360 okosóra!

Motorola-Moto-360 (1)

Mostanában több oksóra is megjelenik majd az Android Wear rendszerrel, de ezek közül a legérdekesebb mindenképpen a Motorola Moto 360, mivel a többiekkel ellentétben ennek kerek a kijelzője, és így talán ez is néz ki a legjobban. Eddig leginkább csak renderelt képeket láthattunk a készülékről, most azonban élőben is megmutatta magát Google I/O-n. A PhoneArena készített is róla egy remek videót, ... Tovább »

Új Samsung, Motorola és LG okosórák már jövő héten!

Moto-360

Hamarosan megrendezésre kerül a Google fejlesztői konferenciája, és ha hihetünk a pletykáknak, akkor több gyártó is ekkor mutatja be új okosóráját, amiken természetesen már az Android Wear rendszer fog futni. Az LG G Watch-ról már a legtöbb részletre már fény derült, azaz itt valószínűleg kevés meglepetés ér majd minket. A Motorola készüléke, a Moto 360 azonban sokkal érdekesebb lehet, hiszen ez ... Tovább »