2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy Note FE

Samsung Galaxy Note FE cikkek

Hamarosan indulhat a Galaxy Note 7 új kiadásának nemzetközi forgalmazása

A tavalyi év okostelefonos botrányhőse kétségkívül a Samsung Galaxy Note 7 volt, amelynek problémás akkumulátora miatt vissza kellett hívni a komplett szériát. A bajokat okozó telepet nem számítva viszont egy nagyon klassz telefonról van szó, ami új akkumulátorral nemrég ismét forgalomba került Galaxy Note Fan Edition néven. A jelenleg csak Dél-Koreában kapható készülék hamarosan globálisan is elérhetővé válhat. Egy magát ... Tovább »

Megérkezett a felújított Galaxy Note 7, de más néven

Végre teljes egészében hivatalossá vált a Galaxy Note 7 felújított, újracsomagolt kiadása, ami végül Galaxy Note Fan Edition (FE) néven debütált. Dél-Koreában már elő is rendelhető a Galaxy Note Fan Edition az egyik helyi szolgáltatónál, és a korábbi híreknek megfelelően az egyetlen lényeges különbség a Note 7-hez képest a kicserélt akkumulátor, amely 3500 mAh helyett csak 3200 mAh kapacitású. Mivel ... Tovább »

Friss csúcsmobilokat vert meg a felújított Note 7

Hamarosan piacra kerül a Galaxy Note 7 felújított változata, amely most felbukkant az egyik tesztprogram adatbázisában. Az elért eredmények kifejezetten jók, több friss csúcsmobilt is legyőzött a tavalyi hardverrel szerelt masina. A mobil SM-N935S modellszámon bukkant fel, a végleges neve pedig Galaxy Note 7R vagy Galaxy Note FE lehet az eddigi hírek szerint. Hardveresen nem változott a készülék, ugyanúgy az ... Tovább »