2018. január 22.
Szerviz
Kezdőlap » Sony Xperia L2

Sony Xperia L2 cikkek

Hivatalos hands-on videón a Sony új mobiljai

A japán Sony három okostelefonnal is megörvendeztetett minket az idei CES kiállításon, kaptunk egy Xperia XA2, egy Xperia XA2 Ultra, valamint egy Xperia L2 készüléket. Az újságírók már elkészítették a saját videójukat a telefonokról, ám a Sony is csinált egy rövid ismertetőt, amit a rajongóknak érdemes lehet megtekinteni. A promóciós célzattal készült felvétel nem meglepő módon a készülékek legszerethetőbb funkcióit ... Tovább »

Bemutatták a Sony Xperia XA2, XA2 Ultra és az Xperia L2 mobilokat

Ahogy az várható volt, a Sony a mai napon három új okostelefont leplezett le. A sokat pletykált “keret nélküli” csúcsmobil még várat magára, de a most bemutatott készülékek is megérdemlik a figyelmet. Sony Xperia XA2 és XA2 Ultra Az Xperia XA2 és XA2 Ultra is Snapdragon 630 processzorral érkezett, ám az előbbi egy 5.2 colos, az utóbbi pedig 6 colos ... Tovább »

Napokon belül bemutatják a Sony új mobiljait

Az utóbbi hetekben egyre több információ szivárgott ki a Sony új okostelefonjairól, és most a gyártó hivatalosan is közzétette a hamarosan megrendezésre kerülő bemutatója időpontját. A Sony január 8-án (itteni idő szerint 14:00-tól), a CES kiállításon tart egy sajtótájékoztatót – derül ki a gyártó közleményéből. Azt persze nem árulták el, hogy milyen készülékeket fognak leleplezni az eseményen, de mivel mostanában ... Tovább »

Sajtóképeken a Sony három új telefonja

A korábbi renderelt képek után most valódi sajtófotók érkeztek a Sony három új készülékéről, az Xperia XA2, az Xperia XA2 Ultra és az Xperia L2 modellekről. Sony Xperia XA2 Várható specifikációk: 5 vagy 5.2 colos Full HD kijelző, Snapdragon 630, 3 GB RAM, 32 GB ROM, 23 és 8 MP-es kamerák. Sony Xperia XA2 Ultra Várható specifikációk:6 colos Full HD kijelző, ... Tovább »

Sony Xperia XA2, XA2 Ultra és Xperia L2 renderképek

Három új Sony mobil dizájnja is kiszivárgott még a bemutató előtt. Nézzük, hogy milyen lesz az Xperia XA2, az XA2 Ultra és az Xperia L2. Mindhárom mobil @OnLeaks jóvoltából szivárgott ki, akinek az ilyen jellegű információi hitelesek szoktak lenni. A renderek állítólag a készülékek valódi dimenziói és dizájnja alapján készültek. Kezdjük is az Xperia XA2 és XA2 Ultra modellekkel, amelyek így ... Tovább »