2018. január 19.
Szerviz
Kezdőlap » Android programok » Tényleg törli a Messenger azokat, akik nem elég aktívak?
Tényleg törli a Messenger azokat, akik nem elég aktívak?

Tényleg törli a Messenger azokat, akik nem elég aktívak?

Mindig meglepődöm azon, hogy az emberek egy része mennyire hiszékeny, és most itt az újabb remek példa, ugyanis rengetegen dőlnek be egy rohamosan terjedő kamu üzenetnek.

A szóban forgó körlevél szerint azért lassú a Messenger, mert már túl sokan vannak rajta, és nincs hely az újabb felhasználóknak, ezért akik nem aktívak, azokat törölni fogják. Az üzenet egyébként tele van helyesírási hibákkal, de ezen a legtöbben nem akadnak fenn:

“Helló! Ez az üzenet a messenger-től van. Az utóbbi időben sok panasz volt a messengerre,hogy egyre lassabban működik. A követkzők az okok: messenger-re egyre többen jelentkeznek be,és sokan vannak akik nem használják már. Ezzel az üzenettel kiakarjuk találni,hogy te tényleg rendszeresen használod a messenger-t.Ezért következő a kérésünk: küld el ezt ez üzenetet minimum 16 embernek. Aki ezt az üzenetet a következő 2 héten belül nem küldi el,megmutatja nekünk,hogy a messenger-ét nem használja, és lelesz törölve a messenger-ről,hogy több hely legyen. Tehát küld el ezt tovább a barátaidnak és kérd meg őket is,hogy küldjék tovább,hogy a messengeren tudjanak maradni. Bocsi de ez tényleg nem vicc, már 8871 embert töröltek.”

Ez a nyilvánvaló hülyeség eszméletlen módon terjed a Facebookon, sorra osztják meg a felhasználók az üzenőfalukon, és küldözgetik körbe az ismerősöknek. Ha még nem találkoztál vele, akkor a szerencsésebbek közé tartozol, de nagy valószínűséggel a következő napokban még több helyen bukkan majd fel ez a kamu üzenet.

Egyébként akár azt is beleírhatták volna, hogy aki továbbküldni, az iPhone-t nyerhet, úgy talán még hatásosabb lenne. De majd legközelebb…

via HVG

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
  • Gibson

    Jajj, csak nem egy adathalász hoax? Hát aki tapasztalatlan, az beszívja. Amúgy nincsen már facebookom, úgyhogy törölhetne is éppen 😂

  • Richard Gyarfas

    Olvassatok el megeri: http://yikes.tolna.net/hoax/