2017. december 15.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Frissült a legerősebb mobilok toplistája
Frissült a legerősebb mobilok toplistája
OnePlus 3

Frissült a legerősebb mobilok toplistája

Az AnTuTu kiadta legfrissebb, augusztusi toplistáját a legerősebb okostelefonokról. Nézzük mely készülékek kerültek az élre!

Az AnTuTu az augusztusban lefuttatott teszteket vette számításba, és csak azokat a készülékeket rangsorolta, amelyekről legalább 2000 mérés állt rendelkezésre. Az végső pontszám pedig természetesen az összes eredmény átlaga alapján alakult ki minden típusnál.

Az első nem meglepő módon a OnePlus 3 lett, 140 ezer pont fölötti átlagos eredménnyel. Őt követi a Vivo Xplay 5 Elite, a harmadik pedig a LeEco Le Max 2 lett. Mindhárom készülék Snapdragon 820-as processzort és 6 GB RAM-ot vonultat fel.

antutu-top10-2016-augusztus

A TOP 5-be befért még a ZTE Nubia Z11 és a ZUK Z2 Pro, a hatodik pedig a Xiaomi Mi 5 lett.

A legjobb 10-be bekerült még többek között a Galaxy S7 edge, az iPhone 6S és a HTC 10 is.

forrás: AnTuTu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • Dancsok Strogg Zoltán

  Azért az engem alaposan meglep, hogy az OP3-am ráver az S7-re izomban. Persze nem bánom, de egy majdnem 2x többe kerülő zászlóshajótól elvártam volna egy fej fej melletti versenyt. :)

  • Tom

   Ki a szart érdekel az antutu, egy OP már régen a kukában landol, amíg egy Samsung még mindig jól működik, a minőség számít, ami a kínaikról köztudott, hogy olcsón gyártanak szart. Nekem az S5-nek 50-es antutuja van, de sokkal megbízhatóbb, mint a kínai szarok!!!! Amit egy teszt kimutat, azt egy másik megcáfol. Én olyan összehasonlító tesztet láttam, ahol az S7 veri szarrá a OP3-at. Ezeknek nem szabad hinni. Minden csak relatív. Pl az S5-öm gyorsasága teljes feltelepítés után visszaesik 40-re. Na most akkor melyik gyorsaság a mérvadó? Nem hiszem, hogy reálisan össze lehet hasonlítani a gyorsaságokat, azt se hiszem hogy az antutu az összes procira fel van készítve, kizárt….. Ráadásul nem mindegyiken ugyanaz az oprendszer fut. A 6000-res különbség nem hiszem, hogy annyira érezhető, amire ennyire kéne verni a tam-tamot!!!!

   • Dancsok Strogg Zoltán

    Azt, hogy ki birja a strapát azt majd az idő dönti el. A samu is tud pusztulni elég rendesen. Azért ez a tulaján is áll vagy bukik. A teszteket alapból én is le…om, mert nem pár 100 po tos fog múlni a boldogság. Főleg, hogy nem játszom a telón. Ha akadás nélkül viszi amit akarok, és nekem megfelelő képeket lő, akkor az a kérdésem: mennyiért? És ekkor nekem már bőven jó féláron is. Nálam még kütyü 1x pusztult meg, pedig lassan 20.éve kütyüzöm :) (az is saját hiba volt, mosógépbe került a psion, amit máig nem értek, mert az 5mx nem kicsi darab :D ) 200k-t nem adok egy kütyüért ha fele annyiból is frankón elvagyok :)

   • magyararany

    Tom,te óriási tévedésben vagy a kínai mobilok minőségével kapcsolatban.
    Amiről te írsz az a négy-öt évvel ezelőtti állapot.Ma már több bizodalmam van pl. a Xiaomihoz,mint a robbanós Samsunghoz.

    • Tom18

     Te vagy óriási tévedésben, a környékemen 5 embernek van Lenovo vagy Huawei telefonja és sorba mennek tönkre, vagy mindennap panaszkodnak. Alcatel megbolondulós, szalagkábel elolvadós telefonjából nem csináltak ekkora palávert, érdekes. Neked az összes Samsung felrobbant a kezedben, mindegyik típus? Mutasd már meg melyik volt! Nekem is volt Alcatel és ZTe telefonom, mind trágya. Apám vett egy Lenovo V6000-et, könyörgött, hogy intézzek neki egy Samsungot, mert annyira nem volt vele megelégedve, meg is értem.

   • Cpt

    Egyik sincs tartósság szempontjából a HTC közelében.. – imho…)

  • Tom

   Ráver? Hát arra a 6000 antutu értékre én nem verném a tam-tam-ot! A Samsung minden másban veri az OP3-at. Kamera, hangzás, multimédia, minőség. A kínaiak nem híresek a jó minőségről, inkább tucat telefonokat gyártanak. Te már régen a kukába dobod a kínai szart, amíg az én S5-öm még mindig működni fog Nekem az S5 50 000-es antutuja bőven elég, de amit egy teszt kimutat, azt egy másik megcáfol. Én olyan videót láttam, ahol az S7 verte szarrá az OP3-at, és? Teljesen feltelepítve minden sebesség visszaesik jócskán. A sebesség relatív, nézet kérdése. Attól is függ, ki mire használja.

  • Viktor Dobrova

   Az OP3 Fhd mìg az S7 QHD….Szarabb kijelzőért kapsz pár százalék erőt szintetikus tesztben amit a valòs felhasználás közben észre sem veszel. Örülj…:)

 • Viktor Dobrova

  Az OP3 ráver. Egy hajszálfasznyit. Lévén az op3 FHD mìg az S7 QHD felbontást mozgat. Baromira nem mindegy.

 • B Tótafalvy Zéno

  Nekem csak az fáj hogy a GOOGLE Nexus 5 referencia telója pontosan uszkve 1-2 hónappal a gari után alaplappal kuka….. A fiamé a húgomé és az enyém is hahaha. Javítás? Ugyamá 50.000,-Dt az LG szervizben. Alaplap hibával simán ki kellene cserélniük ingyen… Jól van na, felébredtem már :)