2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Rekord számú előrendelés érkezett a Samsung Galaxy S8 párosra
Rekord számú előrendelés érkezett a Samsung Galaxy S8 párosra

Rekord számú előrendelés érkezett a Samsung Galaxy S8 párosra

A Samsung Galaxy S8 páros mindkét tagja remekre sikeredett, mi már ki is próbáltuk őket. A számok is ezt igazolják, legalábbis ami az előrendeléseket illeti.

A gyártó hazájában, Dél-Koreában több, mint 550.000 darabot rendeltek elő mindössze két nap alatt az újdonságokból, ami rekordnak számít. Ez a szám állítólag többszöröse annak, mint amennyit a Galaxy S7-ből vagy a Galaxy Note 7-ből rendeltek elő annak idején ugyanennyi idő alatt.

Az előrendelési fázis egészen április 17-ig tart, és az eddigiek alapján a számok akár az egy milliót is elérhetik Dél-Korea 3000 üzletében, ahol a Galaxy S8 kapható lesz. A Samsung ráadásul azzal tette kecsegtetővé az ajánlatot, hogy minden előrendelőnek egy ingyenes Bluetooth hangszórót vagy egy 350 dolláros ajándékkártyát biztosít. Helyi árusok, kereskedők szerint a vásárlóik több, mint 80 százaléka csak azért jön, hogy előrendelje az új Samsung zászlóshajót.

Nemrég az Egyesült Királyságból is érkeztek információk. A Samsung ottani kirendeltsége hivatalosan is elárulta, hogy náluk is meghaladták a Galaxy S8 előrendelési számai az S7 modellekét, a magasabb árak ellenére. A különbség állítólag két számjegyű (százalékban kifejezve), azaz minimum 10%-kal teljesít jobban az S8 az elődjénél. Az is kiderült, hogy a briteknél a nagyobb modellt, azaz a Galaxy S8+-t keresik többen.

Ami a globális piacot illeti, a Samsung igyekszik meghaladni a Galaxy S7 sikerét, amiből ugyebár 49 millió példány talált gazdára egy év alatt. Elemzők szerint körülbelül 13 millió darab Galaxy S8 mobil fogyhat a forgalmazás első hónapja során.

forrás: ZDNet, via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Németh József Richárd

Németh József Richárd
 • Ferrarius Christianus Faber

  A sok hűlye

  • Zoltán Harangi

   Ja, milyen hülyék, hogy ők pénzért dolgoznak és így megengedhetik maguknak. Mi éhbérért dolgozó rabszolgák sokkal értelmesebbek vagyunk. Nekünk jó lesz a többi gyártó Sam utánzata!

 • Ferrarius Christianus Faber

  Zoltán.Ráadásul sok olyan felső kategóriás telefon van amit akár több mint a fele áron megveheted.Támogatás android hozzá kb annyi ideig is mintcaz S8 ra.Szóval nem értem ezt a sok hű hót egy nagyon drága telefonra.Nekem a Priv annyit tud amennyit kell.Soha nem szerettem a Samsungot pedig meg tudnàm venni.De van eszem.Más dolgok fontosabbak mint egy telefon ami marha drága s most menő.

  • Tamás Szabó

   Imádom ezt az “érvelést”. Gondolom csak kenyeret eszel és vizet iszol = éhes / szomjas nem leszel és a sütésből főzésből megspórolt pénzt “más fontosabb” dolgokra is tudod költeni mivel “van eszed”.

 • Ferrarius Christianus Faber

  Tamás.Ennél szebben nem is fogalmazhattál volna.Ezeket hivjuk mi a te fajtádat gyökérnek.Semmi élet felfogás.Hajrá.E szemlêlettel sokra viszed még.

  • Tamás Szabó

   Nagyon szépen köszönöm aggódásod , de már eddig is elértem pár dolgot. Kik azok a “mi”? Ha pedig megprobálod értelmezni amit leírtam akkor rájössz , hogy párhuzamot vontam és ez a “te élet szemléleted”.
   A telefon telefonalasra való hülye aki ilyen drágát vesz.
   Az étel csak arra való , hogy ne legyél éhes hülye aki nem kenyeret eszik.

 • Ferrarius Christianus Faber

  Tamás!Én is elértem már pár dolgot.Ahogy fogalmaztál eléggé úgy tűnt nekem szolt.Tudod a sok reklám ami ezt a telefont nyomatja s ahogy az nekem sok.Nem a telefonnal van bajom konkrétan.Az árával s hogy ennyien képesek sok százezret kiadni s ezzel is csak magukat minősítik.Ott az Iphone.Itt Amerikába nem tudnak akkora hű hót csapni mert nem szimbolizálja azt amit Európába.Lassan ez a sok cikk s média a Samsungból is azt csinál amit az Iphone ból.Valahogy nem tudom felfogni ezt a sok idióta felfogását.Sok olyan van a telefonba ami felesleges vagy már anno megcsinálták s ingyen adták.Azt kérded kik azok a mi?Akik nem dőlnek be a mêdia baromságának.Egyébként ha nem nekem szólt írásod de félre értettem akkor sorry!Csak azt hittem te is beáltál a sorba!

  • Tamás Szabó

   Csak annyit nem értettem Veled kapcsolatban , hogy miért kell lehülyézni mindenkit aki ilyen telefont vesz. Tényleg rengeteg reklam rengeteg hír cikk stb jelent meg , de engem ez pont nem érdekel. S6edgerol lesz a csere. Tetszik a 6.2″ , jobb lesz az üzemidő 2600as akksi helyett 3500 + a jobb proci kevesebb fogyasztas blabla. 300ezret én sem adnék érte de 170ért már nem olyan problémás. Nyilván még így is drága , de olcsóbb sosem lesz :)

  • hogabesz

   Ha jól értettem akkor neked BB Priv van, ugye? Mennyiért vetted ha szabad kérdeznem? Csak mert én vettem egy navon bt190-et és 3000 forintért, és telefonálásra teljesen jó, mivel a telefon arra való. (szerintem mindenki hülye akkor ennél drágábban vesz telefon)