Rekord számú előrendelés érkezett a Samsung Galaxy S8 párosra

9

A Samsung Galaxy S8 páros mindkét tagja remekre sikeredett, mi már ki is próbáltuk őket. A számok is ezt igazolják, legalábbis ami az előrendeléseket illeti.

A gyártó hazájában, Dél-Koreában több, mint 550.000 darabot rendeltek elő mindössze két nap alatt az újdonságokból, ami rekordnak számít. Ez a szám állítólag többszöröse annak, mint amennyit a Galaxy S7-ből vagy a Galaxy Note 7-ből rendeltek elő annak idején ugyanennyi idő alatt.

Az előrendelési fázis egészen április 17-ig tart, és az eddigiek alapján a számok akár az egy milliót is elérhetik Dél-Korea 3000 üzletében, ahol a Galaxy S8 kapható lesz. A Samsung ráadásul azzal tette kecsegtetővé az ajánlatot, hogy minden előrendelőnek egy ingyenes Bluetooth hangszórót vagy egy 350 dolláros ajándékkártyát biztosít. Helyi árusok, kereskedők szerint a vásárlóik több, mint 80 százaléka csak azért jön, hogy előrendelje az új Samsung zászlóshajót.

Nemrég az Egyesült Királyságból is érkeztek információk. A Samsung ottani kirendeltsége hivatalosan is elárulta, hogy náluk is meghaladták a Galaxy S8 előrendelési számai az S7 modellekét, a magasabb árak ellenére. A különbség állítólag két számjegyű (százalékban kifejezve), azaz minimum 10%-kal teljesít jobban az S8 az elődjénél. Az is kiderült, hogy a briteknél a nagyobb modellt, azaz a Galaxy S8+-t keresik többen.

Ami a globális piacot illeti, a Samsung igyekszik meghaladni a Galaxy S7 sikerét, amiből ugyebár 49 millió példány talált gazdára egy év alatt. Elemzők szerint körülbelül 13 millió darab Galaxy S8 mobil fogyhat a forgalmazás első hónapja során.

forrás: ZDNet, via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid