Letöltés nélkül is kipróbálhatók lesznek a játékok a Play Áruházban

0

Nagyon érdekes funkció tűnt fel a Play Áruházban, ami lehetővé teszi, hogy letöltés és telepítés nélkül is kipróbálhassuk a játékokat.

Ha valamit megvásárolunk a Play Áruházban, és nem tetszik, akkor 2 órán belül visszakérhetjük a pénzünket. Ez egy remek lehetőség, hamarosan azonban letölteni (és megvenni) sem kell majd a játékokat a kipróbáláshoz, ugyanis streamelni is tudjuk majd őket.

google-play-proba-stream

Amint elérhető lesz az új funkció, csak rá kell nyomni a “Kipróbálom” gombra, és megindul a stream. Ilyenkor a Google szerverein fut a játék, de ez a mi szempontunkból lényegtelen, mert ugyanúgy tudunk játszani, mintha letöltöttük volna (persze csak megfelelő internetkapcsolat mellett). Mivel a cél a kipróbálás, ezért maximum 10 percig lehet így játszani.

Néhány felhasználónál egyébként már meg is jelent a lehetőség, de szélesebb körben még nem elérhető. Akik kipróbálták, azok azt mondják, hogy még bugos a rendszer, azaz beletelhet egy kis időbe, mire szélesebb körben is megjelenik. Az ötlet mindenesetre nagyon jó, már várjuk!

forrás: AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid