2018. január 18.
Szerviz
Kezdőlap » Android programok » Megváltoznak a profilképek Facebookon, már tesztelik az új kinézetet
Megváltoznak a profilképek Facebookon, már tesztelik az új kinézetet

Megváltoznak a profilképek Facebookon, már tesztelik az új kinézetet

A Facebook folyamatosan változik, szinte nem telik el úgy hét, hogy ne számolhatnánk be valamilyen újításról. Ezúttal a profilképekhez nyúlnak hozzá, mégpedig elég látványosan.

Eddig ugyebár négyzet alakúak voltak a profilképek, de egy ideje már élesben is tesztelik a kör alakú változatot. Egyes felhasználóknál már meg is jelent az új kinézet, ami annyit jelent, hogy a hírfolyamban máshogy jelennek meg a felhasználók és az oldalak profilfotói.

A Facabook hivatalosan is megerősítette, hogy több dizájnbeli újítást tesztelnek, és ezek között vannak a kerek profilképek is. Azt még nem tudni, hogy mikor jelenik meg minden felhasználónál a változás, de ez valószínűleg már csak idő kérdése.

Egyébként a Twitter is nemrég, júniusban vezette be a kör alakú profilképeket, és sok más közösségi szolgáltatás is ilyet használ, tehát egyáltalán nem meglepő a Facebook lépése.

via Adweek

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
  • Tony Sdr

    Ilyen apróságon dolgozni hogy négyzet vs körbe helyezett profilkép..ahelyett hogy lehetne végre mondjuk a profil illetve más képek sorrendjén variálni, meg mondjuk a meggondolatlanul törölt képeket vagy posztokat visszaállítani mondjuk 24 órán belül..stb..de neem, ehelyett olyan hatalmas innováció ihlette meg Zuckerbergéket mint a szenzációs kör vs négyzet keretbe tett profilkép xD ..arról nem is beszélve már, hogy dobálgatják itt nekünk nonstop a frissítéseket, de kb annyi változást veszünk észre hogy pl új maszkok-effektek vannak a facebook kamerában, vagy esetleg valami bugot..de hogy új funckiókkal vagy felülettel lássanak el, aaz már luxus..végülis csak a face-ről van szó, minek is túl sok időt-erőt-kreativitást feccölni egy 2milliárd feletti tagú oldalba ;)