120 Hz-es kijelzővel és Snapdragon 765G-vel debütált a Realme X50 5G

0

A Qualcomm Snapdragon 765G 2020-ban meghatározó szereppel bírhat a felső-középkategóriában, és nem csak azért, mert saját 5G modemmel rendelkezik, hanem azért is, mert komoly teljesítménybeli előrelépést jelent elődjéhez, a 730G-hez képest. Egy újabb okostelefon debütált ezzel a lapkával, de a Realme X50 5G a processzoron kívül is tartogat érdekességeket, így érdemes vele megismerkedni közelebbről.

A telefon 6,57 colos IPS LCD képernyővel kérkedhet, amelynek 120 Hz a képfrissítési rátája, és egy duál kivágásos előlapi képrögzítő rendszerrel bír. Az egyik érzékelő egy 16 megapixeles hagyományos, míg a másik 8 megapixeles ultraszéles látószögű modul.

A megjelenítő felbontása a szokásos Full HD+. A mobil belsejében a bevezetőben már említett lapka található integrált 5G modemmel, kiszereléstől függően 6, 8, vagy akár 12 GB RAM mellett, míg a belső tárhely kapacitása lehet 128 vagy 256 GB is.

A telefon hátoldalán lévő kamerakészlet elsődleges érzékelője egy 64 megapixeles konstrukció, ami f/1,8 rekeszérték mellett a pixelek összevonásával 16 megapixeles képeket készít. A fő szenzoron kívül akad még itt 12 megapixeles telefotó, 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 2 megapixeles makrókamera is.

A telefon apró hardveres elemeit egy 4200 mAh kapacitású telep látja el energiával, az akku támogatja a 30 wattos VOOC 4.0 vezetékes gyorstöltést. A telefonon Realme UI felhasználói felület fut Android 10 alapokon, ami lényegében nem más, mint egy erősen testre szabott ColorOS interfész. A Realme X50 5G már kapható Kínában, ahol a 8/128 GB-os verzió 320, a 6/256 GB-os verzió 350, míg a legerősebb, 12/256 GB-os variáns 390 eurónak megfelelő helyi valutáért vihető.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid