165 wattos töltéssel jön a Red Magic 8 Pro

0
Hamarosan megérkezhet a Nubia Red Magic 8 Pro, amely nemrégiben a kínai 3C hivatalától megkapta a forgalomba kerüléshez szükséges engedélyeket. Akárcsak a legtöbb hasonló iroda esetében, ezúttal is készültek különböző dokumentációk, ám ezek sajnálatos módon nem fednek fel szinte semmit, az adott készülékek jellemzőivel kapcsolatban. Egy valamit azonban mégis sikerült kideríteni a tanúsítványi dokumentumokból: a gamer mobil szélvészgyors töltéssel érkezik.
Azt korábban már a brand maga is felfedte, hogy a mobil gamingre kiélezett okostelefon belsejében Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet zakatol majd, most pedig egy újabb jellemző vált ismertté. Az előző modellek által támogatott 135 wattos gyorstöltés helyett 165 wattos töltéssel lehet majd táplálni a Red Magic 8 Prót.
Ezzel a gyártó tovább emeli a téteket, holott már az elődök, a Red Magic 7 Pro és a 7S Pro sem voltak piskóták a 135 wattos megoldással. A mobilok belsejében lévő duál cellás kialakítású, 5000 mAh kapacitású telepet ezzel a metódussal mindössze 15 perc leforgása alatt lehet újratölteni, ha az aksi kopra le volt merülve.
Az üröm az örömben az, hogy ezeket a töltési sebességeket nagy valószínűséggel kizárólag a kínai piacon értékesített variánsok esetében lehet majd kiélvezni, idén legalábbis a globális piacon megjelenő változatoknál 65 watt volt a maximum. Persze jövőre még változhatnak a dolgok, ugyanis a Red Magic telefonok következő generációja nagy valószínűséggel már csak 2023-ban mutatkozik be a nagyérdemű előtt.
Annyit tudunk még a Red Magic 8 Próról, hogy Bluetooth 5.2 és 5G modemmel egyaránt fel lett szerelve, ezeket az információkat korábbi tanúsítványi iratokból ásták elő a szemfülesek. Mindenesetre ha gyűlnek a forgalomba helyezéshez szükséges engedélyek, akkor egyrészt a megjelenés sem lehet már olyan túlságosan messze, másfelől hamarosan még több specifikáció válhat nyilvánossá.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid