Képeken a Google Pixel 7a

0

Hónapok múlva, valamikor jövőre jelenik meg a Google Pixel 7a, ami a keresőóriás megfizethető(bb) okostelefonjainak soron következő kiadása lesz. A készüléket most renderelt képeken csodálhatjuk meg, amelyek alapján jól látható, hogy a dizájn sokat merít a jelenlegi zászlóshajók formatervéből.

A Google Pixel 7a át fogja venni a Pixel 7 modellek kamerasáv kialakítását, ugyanúgy, ahogyan az előd megörökölte a Pixel 6 mobilok kameráinak elrendezését.

Az előlapot megtekintve azonban egyértelművé válik, hogy ez egy középkategóriás mobil, amelyet valószínűleg senki nem fog összekeverni a jelenlegi Google csúcsmobilokkal, pláne miután meglátja a képernyő körüli vastag keretet, illetve a különösen látványos alsó kávát.

Az okostelefon valamivel méretesebb lesz, mint a Pixel 6a, 152,2 x 71,8 x 8,9 mm-es helyett ezúttal 152,4 x 72,9 x 9 mm-es dimenziókkal lehet majd számolni a szivárogtatók szerint, de igazából ezek az eltérések nem számottevők.

A Google Pixel 7a vastagsága a kameránál egyébként 10,1 mm lesz. Az előzetes értesülések alapján az okostelefon két színben kerül majd a boltok polcaira, az érdeklődők fehér és sötétszürke árnyalatok közül választhatnak.

Ami pedig a jellemzőket illeti, az előlapra állítólag egy Samsung által gyártott, 90 Hz-es, Full HD+ felbontású képernyő kerül, míg a hátlapot Sony IMX787, illetve IMX712 szenzorokkal szerelt kamerák fogják ékesíteni. A Google Pixel 7a ezeken kívül állítólag kijelző alá szerelt ujjlenyomat-olvasót, illetve olyan akkumulátort fog kapni, amely támogatja a vezeték nélküli töltést, igaz, legfeljebb 5 wattal.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid