Leárazás: 2000 W-os Bluetti AC200P akkumulátor állomás otthonra vagy utazásokhoz

0

Bluetti AC200P egy remek átmenet az egész háztartást ellátó, nagy méretű akkumulátor állomások és a kisebb, hordozható akkuk között. Mérete és kivitele okán még viszonylag könnyen szállítható, simán be lehet tenni egy autóba, viszont elviszi a 2000 W-os eszközöket is, és a 2000 Wh-s kapacitás is egész sok mindenre elég. Bár nem egy filléres tétel, a tudásához képest korrekt áron lehet megrendelni, így mindenképp érdemes megismerkedni vele.

 • BLUETTI AC200P a gyártó hivatalos európai weboldaláról rendelhető 1499 euró helyett most 1199 eurós akciós áron EU raktárról, ami átszámítva durván 460 ezer Ft-ot jelent. Kérhető napelemmel vagy bővítő akkuval együtt is, de ezek eléggé megdobják az árat. (Hordozható napelemeket máshonnan is be lehet szerezni, rengeteg féle van, egész jó áron ki lehet fogni a 100-200 W-os típusokat.)
 • A szállítás gyors és ingyenes, semmi más fizetni való nem lesz. A készülékre 4 év garanciát vállal a gyártó.
 • Teszteltük is az AC200P-t, itt olvashatod a tapasztalatainkat.
 • További akciós akkumulátor állomásokat itt találsz, vannak olcsóbb modellek is!

Néhány fontosabb jellemző elöljáróban (ezek a gyári adatok):

 • 2000 W-os teljesítmény (ezt folyamatosan le tudja adni, nem csak rövid ideig)
 • 4800 W-os csúcsteljesítmény (ennyinél már garantáltan lekapcsol)
 • 2000 Wh kapacitás
 • Tartós és biztonságos LiFePO4 (Lítium-vasfoszfát) akkumulátor
 • 3500+ töltési ciklus után is megmarad a kapacitás legalább 80%-a
 • 13 kimeneti port (DC, USB-C, USB-A, AC és vezeték nélküli töltők)
 • 2 bemeneti port (tölthető napelemről, autóról vagy konnektorról is az aksi)

Engedd szabadjára a nyaralást a BLUETTI AC200P napelemes készlettel

Az európai utazási szezon csúcsán a BLUETTI örömmel vezet be egy személyre szabott, üdülési támogatási programot a bátortalan kalandorok számára. Soha nem volt jobb alkalom arra, hogy az utazásokat még tartalmasabbá tegyük egy BLUETTI AC200P napelemes generátor készlettel, amely hozzájárulhat ahhoz, hogy kényelmesebb és nyugodtabb legyen a távollét.

Fedezz fel határtalan távlatokat a BLUETTI AC200P-vel!

Képzeld el, hogy egy hatnapos kirándulásra indulsz úgy, hogy nem kell aggódnod a fontos eszközeid energiaellátása miatt. A BLUETTI AC200P lehetővé teszi, hogy anélkül merülj el a lélegzetelállító tájakban és a kulturális csodákban, hogy a civilizáció vívmányairól le kellene mondanod. Az AC200P egy 2000 wattos kimeneti teljesítménnyel, valamint 2000 wattórás kapacitással rendelkező powerstation, kifejezetten azoknak készült, akiknek a kempingezéssel töltött nyaralások, lakókocsis kirándulások vagy erdei túrázások során szüksége van egy hálózaton kívüli áramforrásra.

Miért érdemes kirándulásokhoz a BLUETTI AC200P-t választani?

Lásd el útközben az eszközeid elektromossággal!

Az AC200P méretes, 2000 wattórás LiFePO4 akkumulátorral, valamint hatékony, 2000 wattos inverterrel rendelkezik, így kiváló energiatartalék lehet okostelefonok, laptopok, fényképezőgépek vagy kisebb gépek számára. Egy ilyen powerstation gond nélkül képes működtetni egy 70 wattos autós hűtőszekrényt 20 órán keresztül, egy 1150 wattos kávéfőzőt másfél órán keresztül, egy 1100 wattos elektromos grillsütőt másfél órán keresztül, vagy akár egy 40 wattos CPAP-gépet 30-40 órán át, ami valóban figyelemreméltó eredmény.

Az energiaállomás számos váltóáramú konnektorral, egyenáramú csatlakozóval, USB porttal, két vezeték nélküli töltőpaddal igyekszik kompatibilitást biztosítani a legkülönfélébb eszközökhöz. A powerstation mindezeken kívül rendelkezik 12V/25A-s lakókocsi konnektorral, így képes biztosítani a kocsiban lévő elektronika áramellátását.

Többféle újratöltési mód, bárhol

Az AC200P rendkívül ötletes kialakítást kapott, amely megkönnyíti a töltést, gyakorlatilag bárhol. A powerstation táplálására normál hálózati konnektort, napelemeket, autó szivargyújtó csatlakozót, generátorokat, ólomakkumulátorokat is használhatunk, az AC200P mindegyikkel boldogul. Például egy 400 wattos váltóáramú adapter nagyjából 5,5-6 óra alatt képes teljesen lemerült állapotból feltölteni az energiaállomást. A powerstation figyelemreméltó napelem kompatibilitással büszkélkedhet, így a legkülönfélébb panelekkel is táplálható, beleértve az összecsukható BLUETTI PV200-at, ami a maximális, 700 wattos bemenetnek köszönhetően 3,5-4 óra alatt teljesen feltöltheti az AC200P-t. A töltési metódusokat kombinálni is tudjuk, így akár 1200 wattot nyerhetünk duál napelemes töltésből – igaz, ehhez egy speciális DC Charging Enhancer eszköz szükséges – napelemes és hálózati energia kombinálásával 1100 wattos, duál AC táplálással pedig 800 wattos bemenet is lehetséges. Az akkumulátor állomás lehetővé teszi, hogy fenntartható és megbízható energiát nyerjünk, miközben kisebb karbonlábnyomot hagyunk magunk után.

Kompakt és rugalmas útitárs

Az AC200P-t gondosan úgy alakították ki, hogy ellenálljon a porral és a fröccsenő vízzel szemben. A készüléket felszerelték egy LCD képernyővel, amelyről könnyedén leolvashatjuk az akkumulátorra vonatkozó információkat, így nyomon követhetjük az energiafogyasztást, illetve megbecsülhetjük a hátralévő üzemidőt. A készülék 27,5 kg-os tömege ellenére egészen kompakt kialakítást kapott, illetve fogantyúkkal egészítették ki, így könnyebben szállítható. A BLUETTI PV200 napelemmel kombinálva az AC200P a megbízható, illetve a hordozható energia megtestesítőjévé válhat. Egyébként a PV200 olyan monokristályos cellákkal rendelkezik, amelyek hatásfoka elérheti a 23,4 százalékot, és ezáltal 200 wattos teljesítményt állít elő tisztán napfényből. A panelt ETFE bevonattal látták el, csatlakozódoboza pedig IP65 minősítésű, vagyis kiválóan ellenáll az utazás viszontagságainak. Az összecsukható kialakításnak köszönhetően szintén problémamentesen tárolható, szállítható.

Igényeld a nyaralási támogatást kalandod kezdete előtt

Az AC200P egy PV200-zal kombinálva lehetővé teszi a távoli helyek felfedezését anélkül, hogy le kellene mondani a modern élet kényelméről. Élvezd a nyaralás izgalmát úgy, hogy közben biztosítva van eszközeid és készülékeid áramellátása. Ha szeretnéd megragadni ezt a korlátozott ideig elérhető lehetőséget, látogass el a BLUETTI weboldalára, hogy biztosítsd magadnak az AC200P powerstationből és három PV200 napelemből álló csomagod. A készletek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért érdemes minél hamarabb lecsapni rájuk!

Forrás: BLUETTI

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid