Exynos 1280 hajtja majd a Samsung Galaxy A25-öt

0

Mivel nem csak a prémium okostelefonoké a világ, érdemes azt is szemmel követni, milyen készülékek érkeznek az olcsóbb árkategóriákban. A Samsung egyik témába vágó ajánlata a Galaxy A25 lesz, ami a szerényebb igényű vagy vékonyabb pénztárcájú felhasználók számára lehet megfontolandó alternatíva. A mobilt nemrég tesztelték a Geekbench nevű szintetikus teszt appal, majd ezt követően egy X-en tevékenykedő szivárogtató leplezte a többi várható jellemzőt.

A Geekbench túl sokat nem fed fel egy adott okostelefon jellemzőiből, de azt a programnak köszönhetően megtudhattuk, hogy a Samsung Galaxy A25 meghajtásáért Exynos 1280 lapkakészlet felel majd. A szivárogtató pedig leleplezte a többi specifikációt, így már az sem titok, hogy a házon belül fejlesztett chipset egy 6,44 colos AMOLED képernyő mögött teszi majd a dolgát, habár konkrét felbontást nem említett a bennfentes. Az előd, vagyis a Galaxy A24 Full HD+ felbontású, 90 Hz-es képernyővel volt felszerelve, ennél kevesebbre ezúttal sem számítunk.

A már említett Exynos 1280 8 GB RAM-mal egészülhet ki, és a mobil már a legelső bekapcsolást követően Android 14 operációs rendszert futtathat One UI 6 interfésszel kiegészítve. Az energiaellátás feladatát egy 5000 mAh-s akkumulátorra bízzák, a telepet 25 wattos vezetékes gyorstöltéssel lehet majd táplálni. A Samsung Galaxy A25 hátoldalán 50 MP-es elsődleges képrögzítő szenzor foglalhat helyet.

Nem minden specifikáció ér bennünket az újdonság erejével, a 6,44 colos megjelenítőről már hallottunk, illetve láthatunk renderelt képeket is, amelyeken az okostelefon pózolt. A Samsug Galaxy A25 162 x 77,5 x 8,3 mm-es dimenziókkal rendelkezhet ezeknek a korábbi szivárogtatásoknak az értelmében, illetve fel lesz szerelve fülhallgató kimenettel is, ami manapság már nem annyira divat.

Korábbi render

Amennyiben a Galaxy A25 tényleg Android 14 rendszerrel és One UI 6 felülettel debütál, egy keveset még biztosan várnunk kell rá. A szivárogtató szerint az elkövetkezendő hónapokban lehet számítani a leleplezésre, de hogy milyen áron tervezik árulni az okostelefont, az egy másik megválaszolatlan rejtély.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid