Később jöhet a Meizu MX6, mint gondoltuk

0

Rossz hírünk van azoknak, akik az eddigi pletykák alapján április-május környékére várták a Meizu MX6-ot. Bár az új értesülés alapja szintén egy szóbeszéd, eléggé hihetőnek tűnik, hogy csak az idei év második felében debütál a kínaiak mobilja. 

A legfrissebb hír Kínából ered, és ha igaz, akkor még hónapokat kell várnunk a készülékre. A korábban kiszivárgott specifikációk, jellemzők alapján érdemes lesz megvárni a telefont, fussuk is át gyorsan, hogy miért!

A mobil nem lesz híján erőnek, hiszen egy MediaTek Helio X20 lapka hajtja majd, amiben egy tízmagos processzora dolgozik, a chispet erényeit már számtalanszor méltattuk lapunk hasábjain, kattints ide ha netán lemaradtál volna. A Full HD megjelenítő pixeljeit egy Mali-T880 MP4 grafikus gyorsító mozgatja, ami ugye szintén része a chipsetnek.

A multitaszkingért állítólag 3 GB RAM felel majd, a belső tárhelyet pedig 32 GB-ra szabják az ázsiai mérnökök. A fotósok minden bizonnyal örömmel fogadják majd a 21/8 megapixeles kamerapárost, a pörgős életet élők viszont a 4000 milliamperórás telep biztosította mobilitásért fognak hálával adózni. A készüléken állítólag Android 6.0 Marshmallow rendszer fut majd.

Hogy aztán pontosan mikor, és mennyiért érkezik majd az MX5 utódja, az egyelőre nyitott kérdés, mi azért reméljük nem kell sokat várni a válaszokra.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid