2016-os hardverrel debütált az LG Q9

0

Az LG leleplezte régóta pletykált középkategóriás mobilját, az LG Q9-et. Ahogyan a névből sejthető, a készülék két Q8 variáns nyomdokain igyekszik eltipegni a sikerhez, habár a hardveres jellemzői inkább az LG G7 Fit-re hajaznak.

A készülék ára szerintünk egy kicsit vastag lett, és bár egyáltalán nem rosszul felszerelt telefonról van szó, a helyi valutából átszámítva 449 dolláros árcédula kicsit erősnek tűnik. Főleg, hogy a burkolat alatt egy 2016-os chipset, a Qualcomm Snapdragon 821 dolgozik, igaz, ez a lapkakészlet akkoriban a csúcskategóriát képviselte. Az akkumulátorral sem lehetünk különösebben elégedettek, hiszen mindössze 3000 mAh kapacitású, viszont az operatív memóriát nem sajnálták: 4 GB RAM került a szerkezetbe. Egy szavunk sem lehet a megjelenítőre, hiszen a 6,1 colos FullVision képernyő 3120×1440 képpontot tart mozgásban, valami hasonló van az LG G7 ThinQ előlapján is, az meg mégiscsak egy csúcsmodell. Ugyanakkor a hátlapon nincs semmilyen duál kamerakészlet, egyetlen 16 megapixeles szenzort találni, míg a frontoldalon 8 megapixeles érzékelő pöffeszkedik a notchon.

 

A hangzással nemigen lesz gond, köszönhetően a Boombox hangszóróknak, a Hi-Fi minőségű Quad DAC rendszernek és a DTS:X sztereónak. A mobil burkolata nem csupán a formaterv miatt emelhető ki, de említést érdemel az IP68 minősítésnek megfelelő víz-, és porálló kialakítás is. A készülék vörös, fekete, valamint kék színekben lesz kapható, és az első bekapcsolás után Android 8.1 Oreo operációs rendszert futtat majd.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid