4 GB RAM-mal és méretes akksival jön a Lenovo K80

0

Néhány hónappal azután, hogy az Asus bemutatta a világ első 4 GB-os rendszermemóriával szerelt mobilkészülékét, a Zenfone 2-t, a Lenovo is felfedte saját 4GB RAM-mal bíró alternatíváját, a K80-at. 

Ha olvastátok korábbi cikkünket, akkor tisztában vagytok vele, milyen félelmetes dolgokra képes 4 GB operatív memória egy Androidos készülék belsejében. Valószínűleg hasonlóan masszív multitaskingot várhatunk a K80-tól is, ami egyébként a RAM-ot nem számítva is egy nagyon vonzó ajánlat. A mobil gépháza alatt egy 64 bites Intel Atom chipset rejtőzik, amelynek magjai 1.8 GHz-en duruzsolnak. A megjelenítő képátlója 5.5 hüvelyk, a felbontása pedig 1920×1080. A belső tárhellyel sem bánt szűkmarkúan a Lenovo, ugyanis nem kevesebb, mint 64 GB áll majd a rendelkezésünkre.

Az üzemidővel biztosan nem lesz gond, erről egyrészt az Android 5.0 Lollipop, másrészt a készülékbe épített 4000 mAh-s akkumulátor fog gondoskodni. A hátlapon található 13 megapixeles kamera szintén jónak ígérkezik, hála az optikai képstabilizátornak. A K80 8.5 mm vastag, és fekete, ezüst, valamint piros színekben lesz kapható, ráadásul nagyon baráti áron, mindössze 290 dollárért. Az értékesítés április 30-tól indul, egyelőre csupán Kínában, hogy aztán más országokban is elérhetővé teszik-e a mobilt, egyelőre nem tudni. Egyébként egy 2 GB RAM-mal és 32 GB belső tárhellyel szerelt variáns érkezésére is lehet számítani majd a későbbiekben.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid