5000 mAh-s aksival debütált a HTC Desire 20+

0

Bár a népszerűségük mostanában nem volt a csúcson, a HTC szemmel láthatóan nem adta fel a mobilpiacon való szereplést. A legújabb általuk bemutatott készülék a HTC Desire 20+ nevet viseli, a telefon az 5000 mAh kapacitású akkumulátora okán méltó lehet a figyelemre, de a belsejében szolgálatot teljesítő Snapdragon 720G sem tűnik egy rossz választásnak.

A frissen bemutatott okostelefon képernyője 6,5 hüvelykes, a gyártás során felhasznált technológia IPS LCD, míg a felbontás HD+. A kijelző felső kerete alatt egy esőcsepp alakú szenzorsziget található, amelyben egy 16 megapixeles kamera foglal helyet.

A HTC Desire 20+ hátoldalán textúrás borítás található, de itt vehető szemügyre az ujjlenyomat-olvasó, és természetesen az elsődleges kamerakészlet is. Ez a bizonyos kamerarendszer összesen négy érzékelőből áll, az elsődleges szenzor szerepét egy 48 megapixeles modul tölti be, amely mellé egy 5 megapixeles ultraszéles látószögű, egy 2 megapixeles makró, valamint egy 5 megapixeles mélységérzékelő kamera került az összeszerelés folyamata során.

A Desire 20+ burkolata alatt a már említett Snapdragon 720G lapkakészlet végzi a számításokat, amely mellé 6 GB RAM, valamint 128 GB-os bővíthető háttértár jár. A készülékben található apró hardveres összetevőket egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor látja el a működéshez szükséges energiával.

A HTC Desire 20+ fekete és narancssárga színekben lesz kapható Android 10 rendszerrel, a kiszállítás október 22-én kezdődik. A mobil egyelőre csak a gyártó hazájában, Tajvanon lesz elérhető, ahol 295 dollárnak (~91 ezer Ft) megfelelő helyi valutát kell leszurkolni érte. Nemzetközi forgalmazásról egyelőre nincs hír. Szerintetek mennyire jó ajánlat ez a készülék?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid