5G-s verzióban is kiadták az Ulefone Armor 8-at

0

Nagy valószínűséggel az Ulefone Armor 8 5G az első strapatelefon, amely támogatja az 5G hálózatokat. A készülék belsejében MediaTek Dimensity 800 lapkakészlet végzi a számításokat, ami a korábbi Helio P60 chipset váltja fel, sokkal nagyobb teljesítménnyel és még sebesebb hálózati kapcsolatokkal kecsegtetve bennünket.

A gyártó szerint az okostelefon kétféleképpen is gyorsabb lett, egyrészt a letöltési sebesség szempontjából, másfelől a késleltetés is rengeteget javult, utóbbi majd játék streaming és hasonlók esetén fog jól jönni. Az Ulefone nem rejti véka alá büszkeségét a készüléket illetően, sőt, egy iPhone 11-gyel meg is versenyezteti az alábbi videóban.

Az 5G támogatást és processzort nem számítva a készülék majdnem ugyanolyan, mint az eredeti Ulefone Armor 8, tehát kapunk IP68, IP69K, MIL-STD-810G minősítéseknek megfelelő strapabíró külső burkolatot, így a víznek és a pornak, valamint a fizikai sokknak is remekül ellenáll a mobil. Belül is történtek változások, mert az operatív memória megkétszereződött, ezúttal 8 GB RAM áll majd a felhasználók rendelkezésére, míg a háttértár négyszer akkora lett, mint a korábbi modell esetében, immáron 256 GB-ot tudunk majd belakni. Kamerák terén is történt előrelépés, a hátoldali 16 megapixeles elsődleges egységet most már egy 64 megapixeles modul váltja.

Azért történtek kevésbé szimpatikus változtatások is, az akkumulátor 5580 helyett most már “csak” 5080 mAh kapacitású, ennek a pontos okát nem tudjuk, de valószínűleg kevesebb hely maradt a házban az újítások miatt, tovább vastagítani pedig már nem akarták a készüléket.

A képernyő ugyanaz a 6,1 colos HD+ IPS panel, a többi kameráról, illetve az akkumulátor által támogatott töltési sebességről pedig majd később hull le a lepel.

 

Az Ulefone Armor 8 5G forgalmazása novemberben kezdődik, de azt egyelőre nem tudni, hogy mennyiért kínálják majd a strapabíró okostelefont. A jelenlegi 4G verzió viszont valamivel olcsóbb lett, a korábbi 200 dolláros ár helyett most csak 140 dollárért kínálják, ami a vámmentes EU Priority Line szállítással együtt olyan 46 ezer Ft-ra jön ki. További részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid