6.44 colos kijelzővel érkezhet a legnagyobb Galaxy S10

0

A napokban látott napvilágot az az infó, miszerint 3 fajta változatban jöhet a Samsung Galaxy S10, és máris befutott egy újabb érdekes hír.

Míg a Galaxy S9 Plus 6.2 colos kijelzővel érkezett, a jövő év elején debütáló utódnál már elképzelhető, hogy vált majd a Samsung, és 6.44 colos megjelenítőt alkalmaznak – legalábbis erről szólnak a legújabb információk.

Ez egyébként logikus lenne, mivel tripla kameráról is pletykálnak, ahhoz pedig kellhet a hely a mobilban, így ésszerű lenne egy kicsit nagyobb kijelzőt használni, ha már a ház mérete is megnő. Persze ez nem lenne feltétlenül szükséges, de akkor az akkumulátor kárára szorítanának helyet, ez pedig biztosan nem tetszene a felhasználóknak.

A képen egy koncepció látható

Manapság alapelvárásnak számít egy tisztességes méretű akkumulátor, amellyel akár 2-3 napot is elmehet a mobilunk, és jól tudja ezt a dél-koreai gyártó is, mivel már a Note 9-be is 4000 mAh-s telep kerülhet a hírek szerint.

A pletykált 6.44 colos, tripla kamerás Galaxy S10 változat mellett két kisebb modell érkezhet, az egyik szimpla, a másik pedig duál kamerával. Utóbbi kettő 5.8 colos kijelzőt kaphat, de az sem kizárható, hogy az egyik ennél kisebb lesz.

Forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid