90 Hz-es képernyővel debütált a Realme C17

0

A Realme egy vadonatúj készülékkel rukkolt elő, ami a kedvező árcédula ellenére egy 90 Hz-es képernyőt állít csatasorba számos egyéb szimpatikus specifikáció mellett. Ismerjétek meg a Realme C17-et!

A készüléket a cég bangladesi divíziója leplezte le, de a Realme C17 nemzetközileg is forgalomba kerül, ha minden jól megy. Az okostelefon lelke a 11 nanométeres gyártási eljárással készülő Snapdragon 460, amelynek belsejében egy nyolcmagos CPU teljesít szolgálatot 1,8 GHz-es órajelen. A processzor mellé 6 GB RAM, valamint 128 GB háttértár került az összeszerelés során.

A Realme C17-et működtető hardver egy 6,5 colos, HD+ felbontású LCD panel takarásában dolgozik, ami a már emlegetett 90 Hz-es képfrissítéssel büszkélkedhet, ráadásul a megjelenítő/előlap arány is egészen kiváló egy alsóházas konstrukcióhoz képest. Nyilván ez többek között azért lehetséges, mert az előlapi kamera egy apró kivágás belsejében foglal helyett, mégpedig a megjelenítő bal felső sarkában.

És ha már kamerák, összesen négy darabot találunk a telefon hátoldalán, ezeket L-alakú elrendezésben láthatjuk. Az elsődleges modul egy 13 megapixeles, f/1,8 rekeszértékű konstrukció, amelynek munkáját egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű egység igyekszik segíteni, rajtuk kívül kapunk még egy 2 megapixeles mélységérzékelőt, plusz egy szintén 2 megapixeles makrókamerát közeli képek készítéséhez. Az előlapi kamera felbontása 8 megapixel, a modul HDR támogatással is rendelkezik. A készülékről nem marad a fülhallgató kimenet sem, aminek biztosan fognak örülni jó néhányan.

A Realme C17 energiaellátásáról egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor igyekszik gondoskodni, ami a töltést Type-C csatlakozón keresztül veszi fel, és nem mellesleg támogatja a 18 wattos adaptereket is. Kedves gesztus a Realme részéről, hogy egy ilyen töltőfejet bele is tesznek a telefon csomagolásába. Az okostelefont be lehet majd szerezni kék és zöld árnyalatban, ottani pénzből átszámítva nagyjából 190 dollárért (~59.000 Ft). A globális értékesítés részletei egyelőre nem ismertek, de hamarosan nyilvánosságra hozzák azokat is.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid