200 megapixeles kamerával debütált a Realme 11 Pro+

0

A napokban debütált a Realme 11 széria, amelynek legjobban felszerelt és egyben legérdekesebb tagja a Pro+ modell. A másik két készüléket külön cikkben ismertettük, így most minden figyelmünket a 200 megapixeles kamerával, 100 wattos gyorstöltéssel, méretes AMOLED kijelzővel és MediaTek Dimensity 7050 lapkával felvértezett újdonságnak szentelhetjük.

Az okostelefon nagy vonalakban megegyezik a Realme 11 Próval, az egyik legnagyobb különbség a hátlapi kameránál lesz tetten érhető, de erről később. A készülék 6,7 colos AMOLED képernyővel büszkélkedhet, amely Full HD+ felbontású, a panel 120 Hz-es, ívelt, 10 bites, és 2160 Hz-es PWM-sötétítéssel bír, ami kíméli a szemet.

Az előlapi kamera a képernyőn található, egy kivágás belsejében, felbontása 32 megapixel. A kijelző mindezeken kívül még egy ujjlenyomat-olvasót is magában foglal, így biztosítva a biometrikus azonosítás lehetőségét.

A Realme 11 Pro+ belsejében MediaTek Dimensity 7050 lapkakészlet zakatol, 12 GB RAM-mal és akár 1 TB háttértárral kiegészítve. Az okostelefon hardveres összetevői egy 5000 mAh kapacitású akkumulátorból nyerik a működéshez szükséges energiát, a telep támogatja a 100 wattos gyorstöltést. A készülék az első bekapcsolást követően Android 13 operációs rendszerrel fogad bennünket, melyet a gyártó saját fejlesztésű Realme UI 4.0 felhasználói felülete egészít ki.

A Realme 11 Pro+ fő attrakciója nyilván a hátlapi kamerakészlet, annak is elsődleges képrögzítő egysége, amely egy 200 megapixeles Samsung ISOCELL HP3. A modul hatalmas, 1/1,14 hüvelykes mérettel, f/1,69 rekeszértékkel, valamint optikai képstabilizátorral rendelkezik.

A fő egység támogatja a Super Night Scape (éjszakai fotózás), a Moon Mode (holdfotózás) és a Starry Mode Pro (csillagfotózás) üzemmódokat, mozgóképet rögzíteni pedig legfeljebb 4K felbontásban, másodpercenként 30 képkockával képes. A kamerarendszernek van két további tagja, egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 2 megapixeles makró szenzor.

A Realme 11 Pro+ fekete, zöld és bézs árnyalatokban kerül forgalomba, utóbbi kettő műbőr hátlappal. A 12/256 GB-os kiszerelés a legolcsóbb, már 289 dollárnak (~97 ezer Ft) megfelelő kínai valutáért is be lehet szerezni, a legdrágább pedig az 1 TB-os modell, amiért 375 dollárral (~126 ezer Ft) egyenértékű jüant kérnek el. Nemzetközi értékesítésről egyelőre nem esett szó.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid