A Note 4 és a Note 3 Lollipop frissítése is megérkezett Európába

0

Nemrég számoltunk be arról, hogy feltűnt a Galaxy Note 4 Android 5.0.1-es rendszere, de akkor még csak az Exynos processzorral szerelt verzióról volt szó. Most a másik változat frissítése is megindult Európában.

Az SM-N910F kódnevű modell, azaz a Snapdragonos Note 4 már több európai országban (pl. Németország) is frissíthető Kiesen keresztül, és az OTA elérhetőség sincs már messze.

A Note 4 mellett a Note 3 LTE (SM-N9005) modellre is több helyen elérhetővé vált az új rendszer. Egyes pletykák szerint egyébként a Note 3 már rég frissülhetett volna, de a Samsung visszatartotta a szoftverét, mivel a Note 4 rendszere még nem volt kész, és furcsán adta volna ki magát, ha az előző generációs készülék hamarabb kap Lollipopot.

Egyébként a Note 2-re is érkezik majd a legújabb Android, de erre még várnunk kell egy ideig. A Note 3 és Note 4 tulajok azonban lassan elkezdhetik ellenőrizgetni, hogy elérhető-e már a frissítés. Pontos időpontot nem tudunk, de remélhetőleg hazánkban sem kell már sokat várni.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid