Ezek a Lenovo mobilok kapják meg az Android 5.0-t

0

A Lenovo nyilvánosságra hozta, hogy tervei szerint mely készülékek kaphatják meg a legfrissebb Android verziót az idei év második negyedében. Bár a lista nem valami hosszú, hazánkban egyre népszerűbbek a gyártó okostelefonjai, így biztosan lesz közöttetek olyan, akit érdekelhet a lenti felsorolás. 

Csak hét darab készülék szerepel ezen a listán, név szerint: A5000, A6000, P70, S90, Vibe X2, Vibe Z2, és Vibe Z2 Pro.

lenovo lollipop

Persze a felsorolásban szereplő készülékek tulajdonosainak is türelemmel kell lennie, hiszen a második negyedév még odébb van, a frissítések valamikor április elseje és június vége között válhatnak esedékessé. Ellenben ők legalább biztosak lehetnek, hogy mobiljuk megkapja a nyalókás rendszert, míg azok kevésbé örülhetnek, akiknek valamely más modelljük van a Lenovotól.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid