Hamarosan bemutatják a Samsung Galaxy Grand 3-at

0

A Samsung hamarosan hivatalosan is bemutatja a 2014-ben piacra dobott Samsung Galaxy Grand 2 folytatását, a Grand 3-at. Az új készülék vékonyabb, és egy kicsit erősebb is lesz, mint elődje.

A Samsung indiai részlegétől származik az alábbi kép, amelyen a középkategóriás újdonság pózol, mégpedig a “Coming Soon”, azaz a “Hamarosan Érkezik” felirat társaságában.

samsung-galaxy-grand-3-snapdeal

A Galaxy Grand 2 minden szempontból egy sikertermék volt, így a széria folytatása nem is lehetett kérdéses. A kijelzőméret és a felbontás nem változik semmit: marad az 5.25 colos 720×1280 pixeles panel, ez egyébként 279 ppi pixelsűrűséget eredményez, ami a középkategóriában még bőven vállalható.

A mobil belsejében a 64 bites Qualcomm Snapdragon 410 fog ketyegni, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen a középkategóriában rendkívüli népszerűségnek örvend ez a chipset. A 1.5 GB RAM mellé egy 16 GB-os belső háttértárat is szerelnek, amit akár egy 128 GB-os (!) memóriakártyával tovább bővíthetünk.

A pillanatot megörökíteni vágyóknak egy 13 megapixeles kamera lesz segítségére a hátlapon, selfie-ket pedig az előlapon található 5 megapixeles modullal készíthetnek majd magukról. Az még egyelőre nem tisztázott, hogy a mobil megkapja-e gyárilag az Android 5.0-t, vagy az első körben be kell érnünk a 4.4-es változattal, mindenesetre még ez utóbbi rendszer sem számít elavultnak jelen pillanatban. Most már minden csak a jó árazáson múlik.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid