A saját gyári tokjában karcolódik a Samsung Galaxy S6

2

Ha szeretnénk, hogy garantáltan összekarcolódjon méregdrágán megvásárolt Samsung Galaxy S6 és/vagy S6 edge készülékünk kijelzője, nincs más teendőnk, mint a gyárilag hozzá készült Clear View tokban tartani azt. Ha csak egy-két panasz lenne a kiegészítőre, még el lehetne intézni egy legyintéssel, a rengeteg incidens azonban arra enged következtetni, hogy a szituáció nem csak ciki, de nagyon is valós.

clear_view_cover_case_galaxy_s6_edge

A jelenségre először az XDA fórumán hívták fel a figyelmet a felhasználók, és a bejelentések egyre csak szaporodnak, szóval ez nem egy egyszeri hiba. A tok és a kijelző közé bekerül a piszok az, ami mozgás közben karcokat okozhat, erről a mellékelt képek is tanúbizonyságot tesznek.

Galaxy-S6--amp-edge-scratched-by-Samsungs-Clear-View-case (1)

Kvázi a tok használata az, ami a sérüléseket okozza, és ez elég durva egy olyan kiegészítőtől, amit maga a gyártó készít a saját termékéhez, és egy elég borsos, 60 dolláros áron kínálja azt.

Galaxy-S6--amp-edge-scratched-by-Samsungs-Clear-View-case (3)

Megoldást csak az jelenthet, ha a készülékre kijelzővédő fóliát helyezünk, vagy ha messziről kerüljük a Clear View tok használatát, és valamilyen alternatív megoldással oltalmazzuk mobilunkat. A dél-koreai vállalat hivatalos közleménye az üggyel kapcsolatban még várat magára, az érintettek a saját országukban a vevőszolgálathoz fordultak, vegyes sikerrel.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid