Megjelent az ADO A26 elektromos bicaj: 35 km/órás végsebesség és nagy hatótáv

0

Az ADO A26 elektromos kerékpár a villanymeghajtást egy mountain bike testébe költöztette, és amellett, hogy képes az akár 35 km/óra sebességre, 120 kg-os teherbírást és akár 70 km-es hatótávot is képes biztosítani rásegítés mellett. A kerékpár most egy bevezető akció keretein belül kedvező áron rendelhető a Geekbuying jóvoltából, a bicaj európai raktárból érkezik és a szállítás is ingyenes.

Az ADO A26 elektromos kerékpár most a bevezető akció keretein belül 899,99 dolláros (~266 350 Ft) áron rendelhető, amennyiben használjuk a ADOA2650 kupont vásárlás előtt. Ez az ajánlat az első 30 darabra vonatkozik, ezt követően a ADOA2620 kupon felhasználásával a kerékpár 929,99 dollárba (~275 190 Ft) kerül, ez az ajánlat pedig a következő 50 biciklire érvényes. Érdemes iparkodni, hogy jobb áron tudjátok megvásárolni a terméket. További részletek és megrendelés ezen a linken!

ADO A26 elektromos kerékpár ismertető

Az ADO A26 elektromos kerékpár strapabíró alumínium vázat kapott, mindössze 25 kg a súlya, és rendelkezik IPX5 minősítésnek megfelelő védelemmel a vízzel és a porral szemben, tehát kisebb esőben is használhatjuk a biciklit.

A kerékpár 26 colos kerekeken gördül, a biztonságos közlekedést dupla tárcsafék és beépített világítás igyekszik biztosítani. A kerékpár 7 sebességes Shimano váltóval is el lett látva.

 

Az elektromos bicikli legfontosabb komponense nyilván az 500 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező elektromotor, amelynek köszönhetően a végsebesség elérheti az óránkénti 35 km-t.

Az ADO A26 elektromos bicikli bírja a kiképzést, a 120 kg-os terhelést is állja. A kerékpárral kapcsolatos fontosabb információkat egy apró kijelzőről le tudjuk olvasni, láthatjuk az aktuális sebességet, vagy az akkumulátor töltöttségét.

A kefe nélküli elektromotor az energiát egy 12,5 Ah kapacitású akkumulátorból nyeri, amelynek töltése mindössze 5 órát vesz igénybe. Az egyébként cserélhető telep teljesen elektromos meghajtás esetén 35 km hatótávot biztosít, rásegítés esetén pedig ennek akár a kétszerese is elérhető. Összességében véve a biciklivel nem csupán városon belül tudunk cirkálni, de két egymástól nem túl távol lévő település között is megoldhatjuk vele az ingázást.

Az ADO A26 elektromos kerékpár most a bevezető akció keretein belül mindössze 899,99 dolláros (~266 350 Ft) áron rendelhető, amennyiben használjuk a ADOA2650 kupont vásárlás előtt. Ez az ajánlat az első 30 darabra vonatkozik, ezt követően a ADOA2620 kupon felhasználásával a kerékpár 929,99 dollárba (~275 190 Ft) kerül, ez az ajánlat pedig a következő 50 biciklire érvényes. Érdemes iparkodni, hogy jobb áron tudjátok megvásárolni a terméket. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid