Andoer fotó stúdió, softbox szett EU raktárból töredék áron

0

Ha komolyabb szinten szeretnél fotózni vagy videózni, akkor elengedhetetlen egy otthoni stúdió, amit most nagyon kedvező áron megvalósíthatsz, ugyanis az Andoer szettjét jelentősen leakciózták. Ráadásul EU raktárból érkezik a csomag, így gyorsan megkapod, mindenféle extra fizetnivaló nélkül.

A Tomtop oldalán meglepően jó áron vannak fotós tartozékok, jómagam már 4-szer rendeltem softbox szettet tőlük (kétszer saját részre, kétszer pedig ismerősöknek), és eddig mindig gyorsan, problémamentesen megérkezett a csomag. A gond általában csak az, hogy az EU raktárakból hamar kifogynak ezek a termékek, így ki kell várni, mire elérhető lesz a kiszemelt szett.

Most épp nagyon jó akció van az egyik nagyobb stúdió csomagra, ami tartalmaz többek között egy táskát, 3 db softboxot EU-s csatlakozóval és állványokkal, 12 db 45W-os izzót, és három darab különböző színű, 3×1,6 méteres hátteret, amikhez szintén van állvány.

Hasonló csomag nálunk bőven 50 ezer Ft fölött szokott lenni, most azonban szállítással együtt 33 ezer Ft-ból kijön a Tomtop német raktárából 4-6 munkanapos szállítással (kivételesen sokkal olcsóbb EU-ból rendelve, mint Kínából). További részletek és vásárlás az alábbi linken:

További stúdió szetteket itt találsz, de arra figyelj, hogy ilyesmit csak európai raktárból éri meg rendelni a nagy méret miatt.

 

Egy másik akcióra is felhívnánk a figyelmeteket: a Xiaomi Wifi jelerősítőjének Pro változata most csak 18,99 dollárba kerül.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid