Snapdragon 6150 lapkával és 48 megapixeles kamerával jön a Meizu Note 9

0

Bár szívügyünk a kínai okostelefonok világa, mostanában ritkábban tudtunk hírt adni a Meizu háza tájáról, de szerencsére a színfalak mögött ott is kemény munka zajlik. A gyártó gőzerővel dolgozik a Note 9 nevű készüléken, amiről a vállalat vezérigazgatója, Jack Wong adott most hírt. A telefonban a hamarosan megjelenő Qualcomm Snapdragon 6150 lapkakészlet fog dolgozni, míg a hátlapra 48 megapixeles kamerát szerelnek majd a cég munkatársai.

A telefonról nem csupán hardveres jellemzőket, de a formatervet is megszellőztette a cég első embere. A Meizu Note 9 a gyártó első okostelefonja lesz notch-os kialakítással, de szerencsére abból a legelegánsabbat, az esőcsepp alakút fogják használni.

Az érkezőfélben lévő Snapdragon 6150 chipset 170 000 pontot szerzett az AnTuTu futtatása után, vagyis egy igen erős középkategóriás megoldásról van szó. A lapka maximálisan Full HD felbontású paneleket támogat, így vélhetően a képernyő is hasonló kialakítású lesz. A legtöbben egyébként abban a hitben voltak, hogy az újdonság majd az X9 névre fog hallgatni, de ezeket a pletykákat Wong úr személyesen zúzta most darabokra a készülék valódi nevének leleplezésével.

Az újdonság a nem olyan régen debütált Meizu Note 8 utóda lesz. Ezt a telefont 12 és 5 megapixeles érzékelőket használó duál kamerával, Qualcomm Snapdragon 632 lapkakészlettel, 4 GB RAM-mal, valamint 64 GB belső tárhellyel tárták a nagyérdemű elé.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid