Kiderült, mikor érkezhet az LG G8

0

Bár az olyan tech kiállítások, mint a most zajló CES vagy a berlini IFA, óriási figyelmet kapnak a sajtó és a rajongók részéről, rengeteg gyártó ezektől függetlenül, egy teljesen más időpontban mutatja be a legfontosabb új termékét, zászlóshajóját. Aktuális pletykák szerint az LG azonban idén nem él ezzel a lehetőséggel, és az egyik rangos expón fogja leleplezni a következő felsőkategóriás okostelefonját, ami az LG G8 lesz.

Az LG G8 idén a Barcelonában tartandó MWC kiállításon (február 25-28.) kerül majd bemutatásra, vagyis már a jövő hónapban megismerkedhetünk 2019 egyik legfontosabb LG márkájú telefonjával. A legtöbb gyártó nem véletlenül az ilyen kiállításoktól függetlenül mutatja be a fontosabb portékáit, hiszen így nem kell félniük attól, hogy a konkurencia termékei túlharsogják a sajátjukat. Másrészről viszont az ilyen rendezvények nem megvetendő mértékű médiafigyelmet vonzanak magukra, tehát ilyenkor mérlegelni kell. A koreai manufaktúra úgy határozott, ezúttal kedvezőbb lesz számukra egy nagyobb kiállításon leleplezni a legújabb csúcsmodelljüket – feltéve ha a szóbeszéd igaz.

Koncepció DBS

Jelen pillanatban már zajlik a CES expó Las Vegas városában, ahol a korábbi pletykák szerint egy hajlítható okostelefon prototípusát is bemutatta volna az LG. A fejesek azonban változtattak az álláspontjukon, és inkább kézzelfoghatóbb termékekre fordították figyelmüket, olyanokra, amelyek elérhetőek lesznek a felhasználók számára belátható időn belül.

Amúgy nem ez az első alkalom, hogy az LG az MWC keretein belül leplezzen le egy felsőkategóriás készüléket, 2017-ben az LG G6 Barcelonában lépett először a világot jelentő deszkákra. Hogy mennyire helyes idén eszerint a menetrend szerint eljárni, szintén kétséges. A Xiaomi állítólag pontosan ugyanazon a napon fogja bemutatni a saját újdonságát, ami pár évvel ezelőtt még jelentéktelen lett volna az LG szempontjából, most viszont komoly figyelmet vonhat el. A kínai cég példátlanul felhasználóbarát üzletpolitikája rengeteg rajongót csábított el a nevesebb cégek hívei közül, így aztán a nagyoknak ismét újra kell gondolnia, miért is lettek nagyok.

Koncepció

Mondanunk sem kell, ezek egyelőre csupán szóbeszédek, hivatalos megerősítést egyik sem kapott. Az viszont már biztos, hogy a Galaxy S10 modelleket február 20-án leplezik le, tehát a Samsung valószínűleg egy héttel beelőzi az LG-t.

Forrás GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid