Snapdragon 855-tel szerelt Redmi telefon jöhet brutál jó áron!

0

A Xiaomi Redmi széria eddig belépőszintű és középkategóriás készülékeket foglalt magában, ezentúl viszont külön működik a két márka, és úgy néz ki, hogy a Redminek is meglesz a saját csúcsmobilja.

A Redmi Note 7 bemutatója után megkérdezték a Xiaomi vezetőjét, hogy ez lesz-e a Redmi márka top modellje, aki erre meglepő választ adott: egy Snapdragon 855-tel szerelt Redmi csúcsmobillal is készülnek.

Bár ez már nem hivatalos infó, de állítólag a szóban fogó felsőkategóriás telefon mindössze 2500 jüanba kerül majd, ami átszámolva 368 dollár vagy 103 ezer Ft. Az új Redmi zászlóshajó tehát valahol a Mi 9 és a Pocophone F2 között foglalhat majd helyet a rangsorban (utóbbi valószínűleg még a tavalyi Snapdragon 845 lapkát kapja).

A Xiaomi tehát több fronton támad, maradnak a saját Mi mobilok, amelyeknek házon belül is konkurenciát állít a gyártó az almárkák termékeivel. A Redmi olyasmi lesz a Xiaominak, mint a Honor a Huaweinek, és persze ott van még a másik két brand is, a Pocophone, valamint a gamer Black Shark. Nem lesz tehát hiány Xiaomi által gyártott telefonokból idén sem!

Via Gizchina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid